Nahliadnite s nami do zákulisia: Takto vznikala wellness scénka s Majom a Lujzou!

Všetko vyzeralo v skutočnosti inak.

Pamätáte si na scénku, kedy si Majo s Lujzou poprvýkrát spolu vyrazili na wellness dovolenku úplne bez detí? Najprv si užívali si slobodu a voľnosť, po ktorej tak dlho túžili, no napokon sa im romantická dovolenka predsa len zunovala. Bez chlapcov sa nudili, a tak často skajpovali so starkými.

Babku naučil skajpovať Samko, čo hneď aj patrične využila a Lujze zavolala priamo do wellness centra. Svoju milovanú dcéru nezabudla vystríhať pred rizikami pridlhého saunovania a tiež jej pripomenúť, že v spomínanom wellnesse dostala svojho času suseda Božka salmonelu. Lujza už viac nevydržala počúvať tieto "cenné" rady a rozhodla sa hovor náhle prerušiť. Dopomohol jej v tom jej milovaný Majo, ktorý zinscenoval nepriaznivé počasie, čo Lujze dopomohlo k úniku. 

V našom videu uvidíte, ako celá scénka v chladnom apríli vo wellness centre vznikala. Lujza s Majom nakrúcali zvlásť a hlas Dagmar Sanitrovej alias babky Milky suplovala asistentka réžie Maja Breinerová. Zábery so skutočnou babkou sa dotočili zvlásť priamo v dome Rodinovcov.

Všetky epizódy seriálu NAŠI a celú wellness scénku nájdete v našom archíve zadarmo!