Charizmatický Richard Autner mal hrať v Nemocnici pôvodne inú úlohu: Rola chirurga mu ale svedčí!

Richard Autner, ktorý hrá v seriáli Nemocnica úspešného chirurga, Romana Vargu, mal získať pôvodne inú úlohu. Akú? Pozrite si rozhovor!

Charizmatický herec, ktorý účinkuje v seriáli Nemocnica, v hlavnej úlohe chirurga Romana Vargu, mal pôvodne účinkovať v úplne inej role. „Ja som pôvodne robil casting na sanitára a bol som rád, že sa to nakoniec podarilo a že si môžem vyskúšať tieto priestory ako chirurg,“ povedal Richard Autner v rozhovore pre Ranné noviny. Musíme však uznať, že mu úloha chirurga svedčí!

Richard si užíva najmä scény na operačke - mieste, kde sa odohrávajú tie najdramatickejšie scény! Ak by ste si ale mysleli, že naši herci nemajú žiadnu odbornú pomoc na pľaci, boli by ste na omyle. Aj Richard Autner si je vedomý toho, ako veľmi sú odborníci pri tvorbe seriálu z nemocničného prostredia potrební. „Vždy, keď sa robí nejaká komplikovanejšia operácia, tak tu na sále je prítomný lekár, ktorý nám dáva pripomienky, čo ako treba držať, ktorý nástroj, po prípade si ujasňujeme nejaké lekárske výrazy, čiže je tu dozor a zväčša vždy, keď sú asistentky pri operácii, tak sú to skutočné lekárky, inštrumentárky,“ dodal Richard.