Nela Pocisková, Richard Autner a ďalší herci zo seriálu Nemocnica: Takto pozývali divákov k obrazovkám!

Na štart seriálu Nemocnica sa rozhodne tešili aj samotní herci. Na nakrúcaní usilovne pracovali a boli zvedaví aj na to, či si seriál získa divákov. Ako pozývali herci ľudí k sledovaniu Nemocnice? Pridali sa aj mnohí ďalší!

Nela Pocisková sa na svojom Instagrame podelila s prvou a poslednou fotkou v mobile z nakrúcania. Divákom odkázala, že dúfa, že sa im seriál bude páčiť a že jej potom môžu dať pokojne vedieť, ako sa im Nemocnica páčila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????????? (@pociskova.nela)

Richard Autner to poňal spoločnou fotkou a napísal jednoducho, kedy bude Nemocnica v televízii. Herec pridal následne aj fotku s obomi jeho „seriálovými láskami“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Autner (@richardautner)

Kristína Kanátová, ktorá hrá v seriáli zdravotnú sestričku Miu, pozývala divákov k sledovaniu Nemocnice na kolieskových korčuliach, ktorým sa rada venuje. Okrem toho napísala tento krásny odkaz: „Priatelia, zajtra začína tento seriál, ktorého som súčasťou a veľmi sa tomu teším. Aha, aký mám dream team! Radosť chodiť do práce! Kde sa len hráme. Tí skutoční doktori a sestričky si zaslúžia ozajstný obdiv a uznanie. My vám chceme predovšetkým spríjemniť večery, ak mate telku.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kristina Kanatova (@kan_krist)

Pridali sa aj mnohí ďalší!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MAREK MAJESKÝ (@majeskymarek)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tony Porucha (@tonyporucha)