Herečky z Nemocnice sa spolu poriadne odviazali: Tak tieto vtipné zábery musíte vidieť!

Naše lekárky z Nemocnice sa vedia pri nakrúcaní rozhodne zabaviť. Dôkazom toho sú aj fotky Nely Pociskovej, ktorá sa so svojimi fanúšikmi často delí aj o takéto milé zábery s jej seriálovými kolegami. Pozrite, aké vtipné fotky si spoločne urobili!

„Charlieho anjeli,“ napísala pod fotku Nela, na ktorej je aj so svojimi sympatickými hereckými kolegynkami Zuzkou Kanócz a Annou Novákovovu. Všetky tri sa tešia veľkej diváckej obľube a vyzerá to, že si na pľaci aj mimo neho výborne sadli. Atmosféra na nakrúcaní Nemocnice je skutočne skvelá.

Ak by ste si ale mysleli, že sú naše herečky vždy dokonale vyfintené a usmiate a nevedia si zo seba urobiť srandu, boli by ste na omyle. Presvedčte sa sami, aké zábavné grimasy sa im podarilo na fotkách zachytiť. Kde je zábava, ide aj práca lepšie a výborný kolektív seriálu Nemocnica je toho dôkazom.

Zuzana Kanócz posilnila lekársky tím Nemocnice v piatej epizóde a po svojom grandióznom príchode a intímnej scéne s Marekom Majeským, a teda doktorom Marekom Hauptmanom, narobila v Nemocnici poriadny vietor! Sledujte, ako sa budú vyvíjať osudy lekárov aj vzťahy, ktoré sa im pomaly, ale iste zamotávajú. Nelu Pociskovú, Annu Novákovú aj Zuzanu Kanócz a ďalších skvelých hercov uvidíte v novej časti Nemocnice už najbližší utorok o 20:35 na JOJke!

Pozrite si zákulisné fotky herečiek v galérii! Vypočujte si taktiež aj rozhovor s Nelou Pociskovou, vo videu HORE, kde v Novinách o 12stej prezradila viac o seriáli Nemocnica.