Noël Czuczor z Nemocnice neskrýval dojatie: Ohromné gesto od fanúšičky až z Japonska!

O tom, že niektorí naši herci sú populárni aj v zahraničí vieme. Výnimkou nie je ani talentovaný Noël Czuczor. To, že ho prekvapí fanúšička až z ďalekého Japonska ale rozhodne nečakal. Tak toto je fakt nádherné gesto!

Noël Czuczor aktuálne hviezdi v seriáli Nemocnica, ale aj vo filme Správa. A práve ten zaujal ženu až z ďalekého Japonska. Tá venovala Noëlovi skutočne krásne slová, ktorými ho doslova dojala. „Som tvoja veľká fanúšička. Videla som tvoj film, The Auschwitz Report - Správa, minulý týždeň. Bol to úžasný film. Naozaj som si ho užila. Bol si tak sexy a mužný a herecky si naozaj dozrel, takže som sa stala tvojou veľkou fanúšičkou. Myslím si, že si vo filme skvelý. Máš nebezpečnú auru, ktorú považujem za očarujúcu. Zvlášť milujem tvoj plachý úsmev a to, že pôsobíš silne aj zraniteľne zároveň,“ napísala fanúšička z Japonska vo svojom krásnom liste. A toto je len úryvok z neho.

Ako reagoval na túto nečakanú zásielku samotný Noël? „Veľmi ma to prekvapilo. Nielen preto, že je táto dáma až z ďalekého Japonska, ale aj pre skutočnosť, že v dnešnom svete už predsa naozaj nie je ťažké niekoho si nájsť online. A ona si dala tú námahu a napísala list a poslala ho poštou. To už dnes naozaj nie je bežná vec,“ prezradil Noël. Zaujímalo nás aj to, či už pred tým boli v kontakte, alebo si ho táto dáma našla až teraz. „Nie, predtým, ako som obdržal list, sme nikdy v kontakte neboli. Je neuveriteľné, že sa niečo takéto stalo. Som rád, že sa film Správa niekoho dotkol aj tak ďaleko od domoviny,“ povedal herec.

Čo ale Noëla chytilo na tomto liste za srdce najviac? „Asi to, že sa jej náš film dotkol, a že môjmu výkonu verila a zachytila v ňom drobnosti, v ktoré som dúfal, že diváci uvidia. Aj preto predsa svoju prácu robím, aby diváci mali pocit, že sa pozerajú na komplikovaných, nedokonalých, ale skutočných ľudí,“ povedal. Slečna z Japonska poprosila v závere listu Noëla o fotografiu s podpisom. Zistili sme aj to, či sa jej herec chystá odpísať. „Ešte som jej odpísať nestihol, v týchto dňoch takmer nič nestíham, ale určite jej odpíšem. To je to najmenej, čo môžem urobiť. Jednu fotografiu dokonca aj priložila do obálky. Príde mi to tak krásne starosvetské,“ dodal dojatý Noël.

Noëla môžete vidieť v seriáli Nemocnica už v utorok o 20:35 na JOJke!