Richard Autner z Nemocnice hviezdil aj v Slovanoch: Spoznali ste ho? V TOMTO kostýme vyzeral ako hotový hrdina!

Charizmatického Richarda Autnera poznáme najmä ako chirurga zo seriálu Nemocnica. Herec ale zažiaril aj v seriáli Slovania. Nebolo to ani tak dávno! Spomínate si ešte, ako mu to v historickom kostýme svedčalo?

V seriáli Slovania ste ho mali možnosť vidieť v úlohe Bojana. Bola to vedľajšia postava, čo ale nebránilo Richardovi ukázať svoj talent. Bojan bol v Slovanoch nenápadným mladíkom, no práve Richard Autner mnohých v tejto úlohe zaujal. Dokonca mal pri nakrúcaní možnosť naučiť sa veľa vecí. Okrem desiatok hodín jázd na koni absolvoval Richard Autner napríklad aj streľbu z luku či šerm. A malo to svoje čaro!

V Nemocnici poznáme Richarda ako sexi chirurga Romana Vargu, ktorý je síce ženatý, no zbalí svoju kolegyňu, s ktorou čaká bábätko. Seriál Nemocnica sa teší veľkej diváckej obľube a aj pri jej nakrúcaní mal nie len Richard, ale aj ostatní herci možnosť naučiť sa niečo nové a zaujímavé z medicínskeho prostredia. Nuž, rola chirurga mu dá určite zabrať. Herec sa totiž priúča operáciám, ale aj lekárskej terminológii, pri ktorej vznikajú rôzne vtipné situácie.

Pozrite si v galérii fotografie Richarda Autnera v dobových kostýmoch v seriáli Slovania, ale aj jeho fotografie v bielom plášti, v seriáli Nemocnica. Kde mu to pristane viac?

Sledujte seriál Nemocnica v utorok o 20:35 na JOJke!