Wau, Zuzana Kanócz zreje do krásy: Aha, ako kedysi vyzerala hviezda seriálu Nemocnica!

Sympatická herečka si vo svojom živote zahrala v mnohých filmoch či v seriáloch. A hoci vždy bola nesmierne krásna, aktuálny zmenený imidž jej svedčí azda najviac. Pamätáte si, ako vyzerala pred rokmi?

Herečka Zuzana Kanócz stvárňuje v najsledovanejšom slovenskom seriáli Nemocnica jednu z hlavných postáv – doktorku Zuzanu Maxovú. Tá si získala divácke srdcia aj napriek tomu, že to jej si nevie pre odmeranosť a chlad získať takmer nikto. Samotná herečka je ale v civilnom živote úplným opakom svojej postavy. Už dlhé roky žije v harmonickom vzťahu s hereckým kolegom Jurajom Lojom a spoločne vychovávajú tri deti – syna Lucasa a dcérky Izabelku a Leylu.

Vďaka dokonalému plánovaniu a zladeniu diárov so životným partnerom sa bez mihnutia oka zvláda venovať svojej milovanej rodine i kariére. Veď, diváci JOJky si ju môžu pamätať zo seriálov ako Som mama či Za sklom. Hoci má naozaj perný život a často býva zaneprázdnená, pri tom všetkom ešte aj výborne vyzerá. Zuzka Kanócz vždy patrila medzi najatraktívnejšie slovenské herečky, no pribúdajúci vek a aktuálny imidž jej na kráse len a len pridali. Pokojne môžeme povedať, že zreje ako víno a teraz jej to svedčí tak, ako ešte nikdy. Čo poviete?

Sledujte najobľúbenejší slovenský seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!