Zuzana Kanócz prezradila, aká je v reálnom živote: Tak toto ste o nej rozhodne netušili!

Zuzka Kanócz si jednoznačne získala divákov seriálu Nemocnica svojou bezprostrednou a vždy úprimnou postavou v seriáli, doktorkou Zuzanou Maxovou. Herečka zvláda túto úlohu perfektne a jej výkon je na obrazovkách uveriteľný. Aká je ale skutočne Zuzana Kanócz v porovnaní so svojou postavou v seriáli?

V úlohe priamočiarej doktorky sa Zuzka cíti skvele a ako sama prezradila, má sa od nej rozhodne čo učiť. Herečka však našla niekoľko odlišností, ktoré medzi nimi sú. „Ja si tak viac premyslím to, že či tú pravdu alebo to, čo si myslím ja, či je to nutné to povedať, lebo som toho názoru, že nie vždy je to nutné a môj názor niekedy nie je vôbec dôležitý, ale zas ona vykonáva prácu, akú vykonáva. Ja som citlivejšia a práve tomu má tá Zuzka učí, že nebrať si veci až tak osobne,“ opísala Zuzka zásadný rozdiel medzi ňou a jej postavou v seriáli, ale aj to, čo sa od svojej úlohy sama naučila.


Herečka má ale s doktorkou Maxovou predsa len niečo spoločné. „To, že nechceme ublížiť nikomu. Ani ja nerada ubližujem a preto si aj veľakrát rozmyslím, čo poviem, pretože nemusí to vždy vypáliť dobre,“ dodala herečka. Tak či onak, postava Zuzky Kanócz je v seriáli Nemocnica veľmi obľúbená a divákom sa jej zmysel pre pravdu a priamočiarosť rozhodne páči!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!