Anna Nováková bude onedlho dvojnásobnou mamou: Čo bude s Agátou v Nemocnici? Herečka prehovorila!

Divákmi obľúbená Anna Nováková, ktorá stvárňuje seriálovú Agátku, prežíva jedno z najkrajších období. Ako sme vás už skôr informovali, herečka čaká svoje druhé bábätko a tí ktorí túto novinku zaregistrovali, sa začali pýtať, ako to teda bude s Agátkou v Nemocnici? Tvorcovia nám prezradili viac!

Anna Nováková sa nikdy netajila tým, že je pre ňu rodina na prvom mieste a navyše sa na príchod bábätka veľmi teší. Je preto prirodzené, že sa mu bude chcieť venovať na plno. Na osud Agátky v seriáli sme sa opýtali samotnej kreatívnej producentky a scenáristky, Danice Hričovej. Tvorcovia seriálu to totiž nemali vôbec jednoduché, a to z jedného dôvodu. „Postava Agáty sa stala mimoriadne obľúbenou, tvorcovia preto dlho váhali, ako s touto postavou budú ďalej manévrovať. Výsledok možno divákov prekvapí, ale na to, ako sa Agáta zachová a čo sa jej stane, na to si budú musieť diváci počkať. Prezradiť môžeme iba to, že Agátin osud sa dotkne najmä Braňa,“ prezradila Danica Hričová.

Čo nám ale povedala o osude Agáty samotná herečka? „V tejto chvíli môžem prezradiť iba to, že na to si musia diváci počkať a nebude to už dlho trvať,“ povedala Anna Nováková. Zdá sa, že to bude v Nemocnici ešte veľmi zaujímavé a že nás osud a Agáty a Braňa poriadne šokuje. Necháme sa prekvapiť, čo si pre nás tvorcovia seriálu pripravili.

Ako ale vníma Anna svoj odchod na materskú dovolenku? Plánuje sa do Nemocnice časom vrátiť? „Ťažko sa mi na to odpovedá, pretože v skutočnosti som ja asi až na poslednom mieste, od koho to bude závisieť. Je tu veľa iných faktorov. Na prvom mieste bude určite dieťatko. Tak to bolo aj v prípade prvej dcérky, ona bola najdôležitejšia v rozhodovaní či ísť, alebo neísť do práce. Viem len povedať, že ak by som sa časom vrátila, tak určite s radosťou. Nad osudom Agáty vraj tvorcovia dlho uvažovali, v tomto smere môžem povedať len toľko, že divákov pravdepodobne prekvapí a najviac sa dotkne Braňa,“ dodala herečka.

Anna Nováková a Dávid Uzsák - Nemocnica Zdroj: TV JOJ


Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!