Richard Autner a jeho zodpovedný prístup: Tak týmto správaním si vás rozhodne získa!

Téma ekológie je dobre známa aj hviezde seriálu Nemocnica, Richardovi Autnerovi. Ten sa snaží taktiež pomáhať planéte. Ako? Dozviete sa v rozhovore!

Téma ekológie je skutočne dôležitá a svoje o tom vie aj seriálový chirurg Roman, ktorého stvárňuje Richard Autner. Síce sa ekologickými zásadami neriadi na sto percent, snaží sa k záchrane planéty prispieť aspoň niečim. „Aj keď teda priznám sa, že nie vždy sa držím prísnych ekologických zásad. Napríklad plytvanie vodou, na to si dávam pozor, nakoľko nás naša pani učiteľka na základnej škole upozornila na to, že čistiť si zuby a nechať si pri tom pustenú vodu nie je správne, takže od vtedy vodu sa snažím šetriť,“ prezradil herec v rozhovore pre Top Star.

Richard dokonca pomáha aj tým, ktorí to naozaj potrebujú. „Vzhľadom k tomu, že mám zopár kamarátov, ktorí sú bez domova, tak niekedy sa mi podarí posunúť topánky, Teraz som naposledy také topánky som posunul ďalej. Tiež to nerobím akože na pravidelnej báze, ale občas sa to podarí,“ povedal Richard Autner. Viac sa dozviete v rozhovore vo videu hore.

Seriál Nemocnica budete môcť sledovať už v januári 2022 na JOJke!