Veľké prekvapenie v Nemocnici: Herci pre vás naspievali vianočnú pesničku, ktorú nepustíte z hlavy: Pozrite si videoklip!

Aké by to boli Vianoce v Nemocnici bez vianočnej pesničky a veselého videoklipu? Vaši obľúbení herci - lekári a sestričky, pre vás pripravili prekvapenie! Túto skladbu nepustíte počas sviatkov z hlavy!

Úpravu piesne a aranžmán urobil hudobník a herec zo seriálu Nemocnica, Kamil Mikulčík s kapelou a vy ste mohli túto novinku zahliadnuť už aj na obrazovkách televízie JOJ. Vianočnú pesničku naspievali pre svojich divákov a fanúšikov priamo herci zo seriálu Nemocnica, a to napríklad Nela Pocisková, Richard Autner či Kamil Mikulčík. Vo videoklipe uvidíte aj vašu milovanú sestričku – Kristínu Kanátovú a rovno vo svojom živle. Predvedie sa na svojich korčuliach, ktorým sa už istý čas aktívne venuje.

No a aké pocity z pesničky majú samotní herci? Takému Richardovi Autnerovi sa napríklad skladba veľmi páči. „Zaspieval som si tam jednu slohu, ktorá mi bola vysoko, takže je to aj počuť. Podľa mňa je to veľmi pekná vianočná pieseň, myslím, že sa bude ľuďom páčiť. Je to sranda, mali sme tu aj somára na pľaci,“ opísal svoje pocity z nakrúcania Richard Autner.

Nela Pocisková taktiež neskrývala nadšenie zo skladby, aj samotného videoklipu a nápadu. „Mne sa to veľmi páčilo, lebo celé to vzniklo spontánne a nenútene. Všetci sme sa potešili, myslím si, že k tomu projektu je to super na odľahčenie. Sadli sme si spoločne, prebrali sme si, že aká pesnička by to mohla byť, ktorá sa nám páči a dohodli sme sa na tom, že nebudeme robiť karaoke, ale že to prerobíme a chopil sa toho Kamil Mikulčík so svojimi hudobníkmi a myslím si, že sa mu to veľmi pekne podarilo. Mne sa tá pesnička páči, lebo má super energiu,“ neskrývala radosť Nela Pocisková, ktorej hlas nemohol v piesni chýbať. Veríme, že vám vianočná pieseň urobí radosť a že budete z videoklipu cítiť skvelú energiu, ktorá na nakrúcaní Nemocnice pretrváva od samého začiatku.

Pozrite si veselý videoklip k vianočnej skladbe od hercov a tvorcov seriálu Nemocnica:

Seriál Nemocnica budete môcť sledovať opäť už v januári 2022 na JOJke!