Na koho z Nemocnice sa tešíte v nových častiach najviac? Hlasujte v ankete!

Seriál Nemocnica prichádza v nových častiach na obrazovky JOJky už v utorok, 18. januára a vy sa môžete tešiť na nové osudy vašich obľúbených hrdinov z nemocničného urgentu. Kto si vás v minulom roku najviac získal a na koho sa v nových epizódach tešíte najviac? Hlasujte v ankete dole v článku!

Richard Autner ako MUDr. Roman Varga 

Romana poznáte ako inteligentného doktora a chirurga, ktorý ale nemá veľmi šťastie v láske. Lepšie povedané, o tú svoju vlastnou vinou prišiel. Podarí sa mu v nových epizódach nájsť konečne tú pravú? 

Richard Autner - MUDr. Roman Varga Zdroj: TV JOJ

Nela Pocisková ako MUDr. Rebeka Vargová 

Tešíte sa aj na statočnú a spravodlivú internistku Rebeku? Tá prišla o Romana, ktorý ju podvádzal s Denisou a potom aj o Adama – muža, o ktorom si myslela, že pri ňom nájde skutočné šťastie. Kvôli chorobe a následnej operácii stratil pamäť. Spomenie si ale v nových častiach na Rebeku a nájdu konečne svoje šťastie?

Nela Pocisková v seriáli Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​František Kovár ako MUDr. Alojz Čierny 

Doktor čierny je bývalým primárom urgentu a legendou celého oddelenia. Svojimi skúsenosťami a nezameniteľným optimizmom pomáha všetkým zvládnuť aj tie najťažšie chvíle.

František Kovár Zdroj: TV JOJ

​​Juraj Hrčka ako MUDr. Tomáš Mišiak 

Mišiak je karieristický internista, ktorý sa zatiaľ nestal chirurgom. Čaká na svoju príležitosť a je kvôli nej ochotný urobiť čokoľvek. Mišiak prišiel o manželku a veštica mu predpovedala, že si novú lásku už nenájde. Bude to skutočne tak?

Juraj Hrčka - MUDr. Tomáš Mišiak Zdroj: TV JOJ

​Noël Czuczor ako ​MUDr. Noël Mach 

Noël je gynekológ tak, ako jeho otec a dedo. Je citlivý profesionál a z chlapov na oddelení je k ženám najmilší. Nikdy neodmietne pomoc ako pacientom, tak aj svojim kamarátom a kolegom. V nových častiach uvidíte, ako sa vyvinie život lekára, ktorý taktiež prišiel nešťastnou náhodou o svoju lásku.

Noël Czuczor v seriáli Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​​Marek Majeský ako MUDr. Marek Hauptmann 

Cynik s diplomom z Harvardu- riaditeľ nemocnice, sa v predošlých častiach zaľúbil do Zuzany, ktorá mu ale jeho city veľmi neopätovala. O jeho pozornosť sa snaží aj bývalá žena, doktorka Vilma. Čoskoro sa dozvieme, ku komu bude mať nakoniec blízko.

Marek Majeský v seriáli Nemocnica Zdroj: TV JOJ

David Uzsák ako MUDr. Braňo Srnčík 

Branko stratil Agátku, ktorá mu ušla s iným, pretože sa jej nikdy neodvážil prejaviť svoje city. V jeho prípade to ale nemá v láske ešte zrátané. Učaruje mu možno iná kolegyňa.

David Uzsák - MUDr. Braňo Srnčík Zdroj: TV JOJ

​​Eva Mores ako MUDr. Denisa Antalová 

Chladná anesteziologička Denisa ukradla Romana Rebeke, no nakoniec skončila sama s malým synom Miškom. Točí sa však okolo nej doktor Erik Polák. Ten je však komplikovanou povahou. Otvorí mu Denisa svoje srdce?

Eva Mores Zdroj: TV JOJ

Zuzana Kanócz ako MUDr. Zuzana Maxová

Zuzana je ľahostajná a necitlivá, ale v tej svojej necitlivosti je vlastne neskutočne roztomilá. Pricestovala z Bostonu, kde pracovala na prestížnej klinike. Zuzana ale do kolektívu zapadla perfektne a dokonca sa naučila prejavovať zopár citov. Bude v nových častiach aj ona zaľúbená?

Zuzana Kanócz Zdroj: TV JOJ

​Kamil Mikulčík ako MUDr. Erik Polák 

Pod povrchom povrchného, na seba obráteného lekára s popuárnym blogom na sociálnych sieťach sa ukrývajú rany z detstva a zúfalá túžba po uznaní, kvôli ktorému je ochotný klamať, manipulovať a jednať nečestne. Je to krehký narcis. Aj takýto lekár ale hľadá lásku. Získa si nakoniec srdce Denisy?

Nemocnica - Kamil Mikulčík - MUDr. Erik Polák Zdroj: TV JOJ

Alexander Bárta ako ​MUDr. Filip Balog 

Neodolateľne šarmantný a vtipný. Doktor Balog je navyše k tomu aj nesmierne charakterný človek a všetky chyby, ktoré urobí sa snaží čím skôr napraviť. Filip doteraz šťastie v láske nemal a preto sa jej vyhýba. Dokonca ju odmieta. No je len otázkou času, kým aj jeho láska premôže. 

Nemocnica - Alexander Bárta - MUDr. Filip Balog Zdroj: TV JOJ

​Dominika Žiaranová ako MUDr. Inéz Hanzelová

Inéz sa v minulosti snažila spríjemniť posledné chvíle vážne chorým pacientom na súkromnej klinike a teraz má obrovské otvorené srdce.  S príbehmi, ktoré si tam vypočula a zažila, sa doteraz nevie zmieriť. Iróniou a miestami až aroganciou zakrýva krehkú dušu. Myslíte, že sa jej páči Braňo? 

Nemocnica - Dominika Žiaranová Zdroj: TV JOJ

Petra Vajdová ako MUDr. Vilma Hauptmannová

Doktorka Vilma Hauptmannová je krásna beštia. Veľmi inteligentná, psychiatrička, ktorá sa dokáže dostať ľuďom pod kožu. Za ten čas, ktorý už strávila v nemocnici sa jej podarilo niekoľko ľudí zmanipulovať. Myslíte, že ju niekto konečne prekukne?

Nemocnica - Petra Vajdová Zdroj: TV JOJ

Nové časti Nemocnice môžete sledovať už v utorok 18. januára o 20:35 na JOJke! ​