František Kovár prekvapil divákov v živom vysielaní: Wau, toto neurobil ešte žiaden herec!

František Kovár sa v živom vysielaní Ranných novín postaral o krásne prekvapenie pre divákov Nemocnice. Takýto talent sa len tak nevidí!

Františka Kovára poznáte zo seriálu Nemocnica ako bývalého primára urgentu. Doktor Čierny je ešte stále na oddelení autoritou a legendou a všetci jeho kolegovia ho patrične obdivujú. Táto úloha je pre Františka Kovára ako vyšitá a okrem nehasnúcej charizmy prináša do Nemocnice aj svoj nezameniteľný hlas, ktorý je veľmi dobre známy mnohým divákom. O tom, že je herec slovenskou hereckou legendou svedčí aj prekvapenie, ktoré si pripravil pre divákov Ranných novín priamo počas vysielania.

František Kovár zložil seriálu Nemocnica krásnu báseň, ktorú svojim, už vyššie spomínaným nezameniteľným hlasom rovno predniesol, ako sa na hereckú špičku patrí. František Kovár svoju báseň síce ohodnotil, ako detské dielo, no aj samotná moderátorka po jej vypočutí skonštatovala, že je herec len príliš skromný. Báseň je originálna a pre celý kolektív seriálu Nemocnica určite veľmi vzácna. Veď, uznajte sami. Vypočujte si báseň Františka Kovára vo videu HORE!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!