Nela Pocisková vám jej novou skladbou pohladí dušu: Pozrite si nádherný videoklip!

Nela Pocisková je nie len fantastická herečka či vaša obľúbená seriálová Rebeka z Nemocnice, ale aj skvelá speváčka, o čom svedčí aj jej hudobná novinka. Nová skladba a nádherný videoklip s krásnou myšlienkou vám rozhodne pohladia dušu!

Nela Pocisková predstavila svoju novú skladbu, Jeden šansón o dvoch umývadlách, ktorá je skutočne nádherným umeleckým dielom. Zaujímavé je aj samotné spracovanie videoklipu, v ktorom dokonca maskérky premenili krásnu herečku na staršiu pani. Na záberoch by sme ju takmer ani nespoznali! Nová skladba je teda pohladením pre dušu, ale aj balzamom pre oči.

Herečka nám v nedávnom rozhovore prezradila, že jej spev veľmi chýba. Pri predstavení tejto skladby Nela vôbec neskrývala radosť. Konečne totiž pracovala na tom, čo ju tak veľmi baví a napĺňa. „Práve teraz premiéra na Youtube a všetkých streamoch. Jeden šansón o dvoch umývadlách. Už na škole som mala veľmi blízko k šansónom, o to viac, keď som pracovala aj s pánom Bednárikom, bol to pre mňa vždy veľký zážitok. Veľmi sa teším, že mám jeden vlastný a dnes vychádza von,“ napísala Nela na k novej skladbe na svojom Instagrame.

Vypočujte si novú skladbu Nely Pociskovej a pozrite si krásny a zmyselný videoklip:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????????? (@pociskova.nela)

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!