Najprv mafián, teraz lekár! Spomínate si na Noëla Czuczora v seriáli Za sklom?

Herec je divákom JOJky dobre známy z rôznych projektov, no aktuálne ho poznáte najmä ako srdečného doktora v seriáli Nemocnica. Pripomeňme si ho v úspešnom seriáli Za sklom, kde si zahral postavu zákerného mafiána!

Herec pochádzajúci z Nových Zámkov, je divákom známy napríklad z trileru Čistiť, kde zahviezdil v hlavnej úlohe. Mnohí si ho však pamätajú z úspešného seriálu Za sklom, kde si zahral slizkého, zákerného mafiána s uhladenými vlasmi. Noëla však poznáme skôr s kučerami a v skutočnosti je to naozaj veľký fešák! Spomínate si na jeho účinkovanie v seriáli Za sklom? Čo myslíte, zmenil sa herec rokmi?

Noël patrí rozhodne k tým hercom, ktorí si uvedomujú silu svojho hlasu. Často sa preto vyjadruje aj k spoločensky dôležitým témam, v rámci ktorých nemá problém poukázať na problém, či navrhnúť, ako danú situáciu zlepšiť. Aj v seriáli Nemocnica ho poznáte ako správneho človeka s rozumom a srdcom na správnom mieste. Pozrite si Noëlove fotky ešte z čias nakrúcania seriálu Za sklom, kde ste ho mohli vidieť v nie príliš pozitívnej úlohe.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!