Dočkali ste sa! Marián Mitaš sa vracia do Nemocnice: Divákov čaká ďalšie prekvapenie!

Marián Mitaš sa vracia do Nemocnice, a to vo veľkom štýle. Tešiť sa môžete nie len na to, ako zamieša karty, ale aj na novú tvár po jeho boku. Táto herečka a speváčka prichádza ako Adamova psychiatrička!

Obľúbená postava z Nemocnice, doktor Adam Ondruš, prichádza opäť na scénu a vy sa môžete tešiť na jeho pravidelnú prítomnosť v seriáli. Tvorcovia Nemocnice si ale pre divákov pripravili ďalšie prekvapenie. Už dnes večer prichádza spolu s Adamom do seriálu aj Lucie Vondráčková, ktorú uvidíte ako Adamovu psychiatričku, doktorku Júliu. Adam si totiž stále na posledné tri roky svojho života nepamätá. Júlia mu tak pomáha spomenúť si najmä na to, čo ho najviac trápi. Bolestivou čiernou dierou v jeho pamäti je ešte stále Rebeka.

Lucie Vondráčková a Marián Mitaš sa takto na pľaci stretli prvýkrát a obaja neskrývali nadšenie z tohto spojenia. Prečo sa Lucie rozhodla prijať túto ponuku? „Naposledy som hrala v seriáli Panelák. Predtým ešte v krásnom televíznom filme Tu žijú levy. Tam mi maminku hrala Anna Javorková a tatínka pán Dočolomanský. Film režíroval Jožo Holec. Cnelo sa mi za slovenským štábom, takže keď som dostala túto ponuku neváhala som ani chvíľku,“ vysvetlila nám Lucie Vondráčková.

Oboch ich tak uvidíte v dôverných rozhovoroch, ktoré psychiatrička Júlia vedie so seriálovým Adamom. Doktorka, ktorú Lucie stvárňuje, sa snaží Adamovi všemožne pomôcť, aby si spomenul aspoň na jeden záblesk z minulosti, ktorý by v ňom spustil lavínu spomienok. Ako ale herečka a speváčka sama priznáva, najradšej by bola, ak by si Adam tak skoro nespomenul. Má to svoj jasný dôvod. „Bolo to skvelé, Marián je veľký hráč. Ale kľudne by som nakrúcala dlhšie, tak dúfam, že môj pacient ešte dlho nebude mať pamäť, aby som ho z toho mohla postupne dostávať. Hrali sme spolu prvý krát, ale mám pocit, že sa poznáme celé veky,“ prezradila herečka.

Nemocnica - Lucie Vondráčková a Miarián Mitaš Zdroj: TV JOJ

​Marián Mitaš si túto spoluprácu taktiež veľmi pochvaľoval. Pre oboch to bolo prvé spoločné pracovné stretnutie a všetko dopadlo perfektne. „Lucia je krásny človek a na pľaci sme si výborne sadli,“ povedal nám herec. Marián Mitaš prichádza do Nemocnice ako úplne nový Adam, ktorý ale, ako herec sám povedal, hľadá toho starého Adama. Na čo sa osobne tešil pri návrate do Nemocnice Marián Mitaš? „Veľmi mi chýbali kolegovia a celý perfektný kolektív, ktorý sa tu stretol a som rád, že som späť,“ povedal herec.

Navyše, Marián Mitaš sa okrem iného teší z toho, že si seriál Nemocnica získal svojich fanúšikov, ktorí si nenechajú ujsť ani jednu epizódu. Herec si dokonca všimol aj spätnú väzbu na sociálnych sieťach. Divákom seriálu tak odkazuje toto: „Veľmi dobre sa to číta na internete. Chcel by som sa aj takto poďakovať všetkým divákom, ktorí pozerajú Nemocnicu a sú aktívni na sociálnych sieťach. Všetkých pozdravujem,“ dodal nám v rozhovore Marián Mitaš.

Pozrite si ďalšie zákulisné fotografie Mariána Mitaša a Lucie Vondráčkovej z nakrúcania nových epizód seriálu Nemocnica!

​Sledujte seriál Nemocnica, už aj s obľúbeným Adamom Ondrušom, každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!