Nová posila v Nemocnici vás rozhodne očarí: Kto je Diana Klamová a čím prekvapí v seriáli?

Nová posila v seriáli Nemocnica prichádza v naozaj pravý čas. Seriálová Gréta poriadne zamieša kartami a očarí vás nie len svojou krásou, ale aj pokorou. Aká je ale Diana Klamová, ktorá ju v seriáli stvárňuje?

Mladá, krásna a očarujúca. Aj takto by sme mohli opísať mladú herečku Dianu Klamovú, ktorá perfektne doplnila kolektív hercov v obľúbenom seriáli. Herečka prichádza v úlohe chirurgičky Grétky, ktorá v seriáli zamieša kartami. Gréta je éterická, kariéru si budovala v zahraničí a je pracovitá, pokorná či zanietená. S Braňom sa pozná už z minulosti a keďže je tak perfektná, bude o ňu na oddelení rozhodne bitka. Ukáže sa ale Gréta, ako ten typ ženy, ktorá túži po takejto pozornosti? Necháme sa prekvapiť!

Kto je ale v skutočnosti Diana Klamová, ktorá stvárňuje chirurgičku Gértu? Mohli by sme pokojne povedať, že žije život, po akom túžia mnohé dievčatá. Okrem toho, že je herečkou, pracuje aj ako modelka, vďaka čomu precestovala kus sveta a spoznala množstvo celosvetovo známych tvárí.

Nemocnica - Diana Klamová Zdroj: TV JOJ

​Ako vníma herečka svoj príchod do seriálu Nemocnica a čo pre ňu táto skúsenosť znamená? „Keďže som v herectve po mojej prvej skúsenosti chcela pokračovať, táto šanca ma potešila a veľmi si ju vážim. Neustále na sebe pracujem a verím, že diváci budú spokojní,“ prezradila nám o sebe Diana, ktorej mimochodom zdravotnícka rovnošata veľmi pristane. Ako ale vnímala svoj príchod do zabehnutého kolektívu, ktorý pracuje na výrobe celého seriálu? „Všetci sú super a rýchlo ma prijali. Už po pár nakrúcacích dňoch sa tam vďaka nim začínam cítiť ako doma,“ opísala herečka svoje pocity. No a my sa tak môžeme tešiť na to, ako sa vyvinie osud krásnej Gértky v seriáli Nemocnica.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke.