Ako to vyzerá, keď sa nakrúca seriál Nemocnica v exteriéri? Pozrite si zákulisné zábery!

Zaujíma vás, ako to vyzerá na nakrúcaní seriálu Nemocnica? Výroba totiž prebieha nie len v špeciálnych ateliéroch, ale aj v exteriéri. Tam to môže byť niekedy naozaj zaujímavé, keďže sa musí štáb prispôsobovať napríklad počasiu. Nahliadnite s nami do zákulisia nakrúcania seriálu a pozrite si zábery, ako sa nakrúca Nemocnica vonku, mimo ateliérov!

Nálada na nakrúcaní Nemocnice je vždy perfektná, čo dosvedčujú aj zákulisné zábery. Partia hercov spolu s celým štábom vytvára počas točenia skvelú atmosféru. Naši herci sa snažia, aby boli ako lekári z prostredia urgentu čo najviac autentickí a aby boli jednotlivé scény v seriáli uveriteľné.

Exteriérové nakrúcanie si herci väčšinou užívajú. Exteriér totiž ponúka vždy iné, niekedy aj nové prostredie a množstvo pútavých scén. Zaujímavý je vždy aj samotný výsledok. Za celou prípravou seriálu ale stojí veľké množstvo ľudí, ktorých nemáte možnosť vidieť. Či už ide o technickú časť výroby, alebo o také maskérky a kostymérky, všetci pracujú tvrdo na tom, aby bol seriál Nemocnica vždy skvelý. Na exkluzívnych záberoch zo zákulisia Nemocnice môžete vidieť, ako to na nakrúcaní vyzerá, ako prebieha maskovanie hercov, či ako vyzerajú jednotlivé priestory aj na miestach, kam kamera nedovidí. Pozrite si fotografie zo zákulisia exteriérového nakrúcania seriálu v galérii.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!