Aké miesto by rád navštívil Marek Majeský? Túto destináciu by ste na neho možno netipovali!

Mareka Majeského poznáte ako svojského riaditeľa Hauptmanna, ktorý ak by hovoril o vysnívanej dovolenkovej destinácii, zrejme by spomenul niečo luxusné, kde by si mohol oddýchnuť a ochutnať tie najdrahšie drinky. Marek Majeský to má ale v súkromí zrejme inak!

Marek Majeský v rozhovore pre Top Star spomínal na časy, kedy bola dovolenka v Chorvátsku niečim naozaj špeciálnym. Teraz sú tak vnímané skôr exotické krajiny, ktorých návšteva nie je až tak bežná. Predsa len, nie nadarmo sa hovorí, že v Chorvátsku je slovenské more. Má Marek Majeský svoju vysnívanú destináciu? V rozhovore opísal, kam by sa šiel rád pozrieť. „Priznám sa, že nesníval som nikdy takto špeciálne o tom, ale veľa ľudí mi chváli, že Nový Zéland je úžasná krajina, hoci je strašne ďaleko, ale že na Novom Zélande je vraj všetko. Hory, moria, všetko okolie, že všetky podnebné pásma tam sú, že je to nádherné a že sa tam treba ísť pozrieť určite,“ prezradil Marek Majeský v rozhovore pre Top Star.

Konkrétne miesto tak herec nemá vybraté, no kto vie, možno sa mu tam raz podarí vycestovať. Samozrejme, pokiaľ nebude ordinovať vo vašej obľúbenej Nemocnici. V seriáli má aktuálne Hauptmann, ktorého Marek Majeský stvárňuje, celkom hektické obdobie. Nevyšla mu svadba s mladou Soničkou, dieťa, ktoré čaká nie je jeho, on miluje Vilmu a tá ho už nechce, no a za chýbajúcich doktorov nedokáže nájsť náhradu. Riaditeľ to skrátka nemá vôbec ľahké. Myslíte, že sa na neho konečne usmeje šťastie? Ktovie! Možno by sa seriálovému riaditeľovi taktiež zišla dovolenka!

Sledujte obľúbený seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Pozrite si aj poslednú epizódu seriálu Nemocnica: