Nela Pocisková otvorene priznáva: S týmto si naozaj nevie pomôcť!

Fantastická herečka, famózna speváčka a okrem toho aj mama. Nela Pocisková je žena mnohých talentov, o ktorej by ste si mohli myslieť, že si to na pódiu vždy len užíva. Herečka ale priznala, čo ju vie občas pred vystúpením potrápiť.

„Ja som hrozná trémistka a nenašla som nejaký kľúč, alebo liek na to, čo by mi tak zabralo,“ priznala Nela Pocisková v rozhovore pre Top Star. Týmto určite povzbudila všetkých, ktorí ju považujú za svoju inšpiráciu. Je teda normálne, že aj tí najväčší umelci cítia zodpovednosť za svoj výkon, a s touto zodpovednosťou skrátka občas prichádza aj tréma a nervozita. Herečka v rozhovore vysvetlila, že sa trému snaží skrývať, no nie vždy to funguje na sto percent.


O tréme sa však hovorí, že je absolútne prirodzená a že nás podnecuje k lepším výkonom. Nie nadarmo platí, že len s pokorou a maximálnym sústredením môžeme podať ten najlepší výkon. Ako to ale Nela Pocisková s tou trémou má? Kedy má z výkonu najväčší stres? „To moje zakrývanie sa funguje. Niekedy je to viac vidno, niekedy menej. Ono vždy je ta téma dosť veľká na začiatku aj pred tým predstavením. Pre mňa je to už hlavne taká zodpovednosť, lebo tým, že tí ľudia možno nejako vnímajú to meno, tak majú nejaké očakávania a ja tie očakávania potrebujem naplniť, a to je taký nepríjemný pocit pre mňa,“ dodala Nela Pocisková. Je teda jasné, že to už pre herečku nie je len o samotnom výkone. Nela totiž cíti zodpovednosť aj voči svojim fanúšikom, ktorí sú zvyknutí, že do svojich vystúpení dáva vždy celé srdce aj dušu.


Sledujte Nelu Pociskovú v seriáli Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!