Seriálové sestry z Nemocnice: Rozumejú si Karolína Tkáčová a Diana Klamová v skutočnosti?

Diana Klamová a Karolína Tkáčová stvárňujú sestry z Nemocnice. Ich súrodenecký seriálové vzťah je veľmi zaujímavý. Občas to Aide a Gréte škrípe, no a často si vedia jedna tú druhú poriadne doberať. Aký vzťah majú herečky medzi sebou v skutočnosti?

Karolínka Tkáčová prezradila v rozhovore, v Ranných novinách nie len to, ako sa stotožnila so svojou postavou, ale aj to, že má ako študentka a herečka v jednom skutočne nabitý program. Popri hraní v Nemocnici a škole totiž stíha aj tanečné tréningy. Ako záťaž to ale nevníma, pretože ju to všetko veľmi baví.

V Nemocnici môžete Karolínku vídať najmä po boku Diany Klamovej, ktorá stvárňuje jej staršiu sestru Grétu. Je tak prirodzené, že budú mať veľa spoločných scén. Ako vníma Karolína svoju hereckú kolegyňu Dianu na pľaci aj mimo neho? „Ona je strašne milá. Aj v šatni, aj na kamere, aj keď sa pomýlim, tak ma vždy upokojí, že to je v poriadku a že sa nič nestalo a že to sa stáva každému a hrozne sa cítim dobre s ňou,“ prezradila mladá herečka v Ranných novinách, ako spolu vychádzajú.

Nemocnica - Diana Klamová a Karolína Tkáčová Zdroj: TV JOJ

Nadaná Karolína sa už od svojich piatich rokov venuje showdancu. Svoj talent ale rozvíja nie len v tanci, no aj na doskách, ktoré znamenajú svet. A ak sa pýtate, odkiaľ vám je Karolínka povedomá, zrejme ste ju videli v niekoľkých muzikáloch a dokonca aj vo filme. Mladá herečka totiž účinkovala napríklad v muzikáli Bambuľka, v Bedároch, Škole Rocku či vo hviezdnom filme Šťastný nový rok 2: Dobro došli. Sú to úctyhodné skúsenosti!