Nela Pocisková si užívala horúce dni s rodinou: TAKTO ju bežne neuvidíte!

Seriálová Rebeka z Nemocnice využila skvelé počasie a s rodinou si užili deň plný zábavy a vody. Pozrite, takto herečku bežne neuvidíte!

Nie je tajomstvom, že je pre Nelu Pociskovú rodina na prvom mieste. Každú voľnú chvíľu tak, prirodzene, trávia spolu. Rodinka využila horúce letné počasie a spoločne si užívali skvelú zábavu v bazéne. Deti mali raj a rodičia mohli aspoň trochu relaxovať.

So zábermi z „kúpačky“ sa herečka podelila na svojom Instagrame. Už zo záberov je jasné, že si užili kopec zábavy. No a pochvalné komentáre sa len tak hrnuli. Sledovatelia a fanúšikovia nezaváhali a hneď Nelu potešili komentármi typu „krásna rodinka“ či „užívajte si to“. Nela sa fanúšikom ukázala bez make-upu a vyzerala ako dievčatko. Herečka sa snaží udržiavať vo forme a za každých okolností vyzerá fantasticky. Pozrite si fotky v príspevku nižšie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????????? (@pociskova.nela)


Chýba vám seriálová Rebeka? Seriál Nemocnica sa vráti na obrazovky JOJky opäť na jeseň. Tešiť sa môžete na návraty starých postáv, nové príbehy či nových hercov. Nemocnica sa čoskoro vráti v plnej sile a vy si zatiaľ nenechajte ujsť novinky zo života hercov či herečiek zo seriálu. Všetky epizódy seriálu Nemocnica nájdete aktuálne na JOJ Play! Pozrite si príbehy vašich obľúbených hrdinov ešte raz.

Dávid Uzsák a Nela Pocisková seriál Nemocnica Zdroj: TV JOJ