Moment, ktorý všetko zmenil! Gréta vyštartovala po Braňovi: Pamätáte si, prečo tak zrazu?

Týchto dvoch si obľúbil snáď každý. Krásna Gréta a charizmatický Braňo by boli podľa mnohých fanúšikov seriálu Nemocnica dokonalým párom. No kým od príchodu mladej doktorky to vyzeralo, že sa na Braňa šťastie neusmeje, na konci série už bolo všetko inak. Pripomeňte si spolu s nami, ako Gréta zrazu zmenila názor na Braňa a odhodila zábrany!

Braňo si v seriáli prešiel mnohými obdobiami zaľúbenosti. To najintenzívnejšie ale bolo rozhodne pri Agátke a po tom, čo mu ušla s iným, aj pri Gréte. Tá mu chtiac či nechtiac doslova pomotala hlavu, no o vzťah skrátka nemala záujem. Braňo sa naozaj snažil, skúšal všetky svoje baliace techniky, no až vtedy, keď to už definitívne vzdal, sa všetko zmenilo! Gréta si to zrejme rozmyslela, na Braňa sa doslova vrhla a nám neostáva nič iné, len si počkať do septembra, ako sa to medzi nimi vlastne vyvinie. Čo myslíte, ostanú Braňo a Gréta spolu? Pozrite si scénu, v ktorej sa obaja zblížia ešte raz!

Nenechajte si ujsť nové epizódy seriálu Nemocnica opäť na jeseň. Pripravení budú vaši obľúbení hrdinovia, ale aj nové postavy. Čakajú vás nové, dojímavé príbehy pacientov, ale aj zvraty a prekvapenia v osudoch doktorov, doktoriek či sestričiek. Na nové časti sa môžete tešiť už čoskoro. Dovtedy si spolu s nami pospomínajte na TOP momenty seriálu Nemocnica.