Inéz najprv Romana poriadne šokovala a potom prišla obrovská radosť! Spomínate si, prečo?

Roman aj Inéz si mysleli, že sa im v láske nepošťastí. Obaja ju totiž hľadali na nesprávnom mieste. Postupne si k sebe hľadali cestu a keď ju našli, nemohlo to byť dokonalejšie! Spomínate si ešte na túto scénu, v ktorej Inéz Romana poriadne šokovala, no zároveň mu zlepšila nie len náladu, ale aj celý deň? Pripomeňte si ju spolu s nami.

Inéz a Roman si v posledných odvysielaných častiach Nemocnice k sebe našli cestu. Dokonca si aj vyznali lásku. Obaja sa k sebe náramne hodia a diváci sa z tohto páriku istotne veľmi tešia. Pamätáte si ale na ich začiatky? Prinášame vám opäť scénu, v ktorej Inéz Romanovi pomohla dostať cit do nôh. Možno bol práve tento moment zlomovým v tom, ako sa jeden na druhého pozerajú. Tak či onak, scéna vyzerala spočiatku vážne, no napokon nás všetkých pobavila. Čo myslíte, ako bude vzťah týchto dvoch pokračovať v novej sérii?

Nenechajte si ujsť nové epizódy seriálu Nemocnica opäť na jeseň. Pripravení budú vaši obľúbení hrdinovia, ale aj nové postavy. Čakajú vás nové, dojímavé príbehy pacientov, ale aj zvraty a prekvapenia v osudoch doktorov, doktoriek či sestričiek. Na nové časti sa môžete tešiť už čoskoro. Dovtedy si spolu s nami pospomínajte na TOP momenty seriálu Nemocnica.