Richard Autner z Nemocnice hviezdil aj v Slovanoch: Spoznali ste ho v tomto kostýme?

Charizmatického Richarda Autnera poznáme najmä ako chirurga Romana zo seriálu Nemocnica. Herec ale zažiaril aj v seriáli Slovania. Nebolo to ani tak dávno! Spomínate si ešte, ako mu to v historickom kostýme svedčalo?

V seriáli Slovania ste ho mali možnosť vidieť v úlohe Bojana. Bola to vedľajšia postava, čo ale nebránilo Richardovi ukázať svoj talent. Bojan bol v Slovanoch nenápadným mladíkom, no práve Richard Autner mnohých v tejto úlohe zaujal. Dokonca mal pri nakrúcaní možnosť naučiť sa veľa vecí. Okrem desiatok hodín jázd na koni absolvoval Richard Autner napríklad aj streľbu z luku či šerm. A malo to svoje čaro!

V Nemocnici ste si Autnera obľúbili v úlohe chirurga Roman Vargu. Ten bol spočiatku viac „záporákom“, pretože zlomil srdce svojej žene Rebeke a vymenil ju za kolegyňu Denisu. S tou mu to taktiež nevyšlo no spája ich aspoň syn Miško. V posledných častiach Nemocnice sa Roman zaľúbil do kolegyne Inéz a zdá sa, že našiel to pravé šťastie. Čo myslíte, aký osud ho čaká v nových epizódach seriálu? Dozviete sa už onedlho. Pozrite si fotky Richarda v seriáli Slovania a v Nemocnici, v galérii nižšie v článku!

Sledujte seriál Nemocnica už čoskoro opäť na JOJke!