Dátum, na ktorý ste čakali: Vieme, kedy sa vracia obľúbená Nemocnica na obrazovky!

Poznáme dátum, na ktorý ste netrpezlivo čakali. Po letnej pauze sa váš obľúbený seriál Nemocnica konečne vracia na obrazovky JOJky. Kedy budete môcť opäť sledovať osudy lekárov a sestričiek z oddelenia urgentu a chirurgie?

Nemocnicu, ktorá sa stala jedným z najsledovanejších seriálov, budete môcť sledovať už v utorok, 30. augusta o 20:35 na JOJke!

Kým sa ale obľúbení hrdinovia vrátia do vašich obývačiek, pripomeňte si významné momenty zo seriálu a doterajšie osudy lekárov či sestričiek.


V Nemocnici ste si obľúbili našich doktorov či sestričky a často ste pri rôznych scénach strácali dych. Napätie, láska, ale aj intrigy boli súčasťou príbehov, ktoré mali ale často šťastný koniec. V Nemocnici zažili lekári veľa radosti, ale aj bolesti, no so všetkým sa vedeli časom nejako vysporiadať. Adam sa vrátil do Nemocnice a aj keď si spočiatku nespomenul, nakoniec sa do Rebeky opäť raz zaľúbil. Teraz tvoria pár a snažia sa o bábätko.

Nemocnica - Nela Pocisková a Marián Mitaš Zdroj: TV JOJ

Roman našiel svoje šťastie po boku Inéz, ktorej otvorene vyznal lásku. Dokonca obaja vyzerajú, že ešte nikdy neboli šťastnejší. Denisa svoju lásku nenašla, no za to má vedľa seba tú najväčšiu. Malý Miško jej robí radosť a rastie ako z vody. Denisa to ale nemala ľahké. Po zmiznutí Erika Poláka ju kontaktovala polícia, ktorá ju kvôli nemu podozrieva zo zločinu. Do cesty sa jej priplietol svojský plastický chirurg Oto, ktorý nás bude v Nemocnici všetkých ešte poriadne zabávať.

Nemocnica - Richard Autner a Dominika Žiaranová Zdroj: TV JOJ

Hauptmann zažil najťažšie obdobie v živote. Uvedomil si, že zrejme miluje Vilmu, ktorá s ním otehotnela, no bolo to mimo maternicové tehotenstvo. Vilmu táto strata mimoriadne zabolela, až musela odísť. Zadarilo sa mu však aj u mladej Soničky, ktorá sa mu akosi priplietla do života, no pravda vyšla najavo a riaditeľ zistil, že to bábätko ani nie je jeho. Chcel sa zľutovať, Soničku si vziať, no tá sa na neho aj tak vykašľala.

Nemocnica - Petra Vajdová a Marek Majeský Zdroj: TV JOJ

No a nesmieme zabudnúť na to, že do Nemocnice prišli víchor Dárius a nedostupná kráska Gréta, so svojou mladšou sestrou Aidou. Grétka zamotala hlavu Braňovi, ktorý sa zrejme zaľúbil a konečne zabudol na Agátku. Aspoň to tak vyzeralo. Gréta mu nakoniec dala šancu a až v nových častiach uvidíme, čo z toho nakoniec bude.

Nemocnica - Diana Klamová a Dávid Uzsák Zdroj: TV JOJ

Doktor Čierny sa stal milionárom a Noël síce našiel šťastie po boku Danky, do ktorej bol zaľúbený, no tá po pôrode synčeka Viliama zistila, že sa chce predsa len vrátiť k otcovi svojho dieťatka. Pripravené sú pre vás aj ďalšie prekvapenia a množstvo noviniek, preto si vašu obľúbenú Nemocnicu nenechajte už v utorok, 30. augusta. Máte sa rozhodne na čo tešiť! Pripomeňte si aj TOP momenty zo seriálu vo videu HORE.

Nenechajte si ujsť seriál Nemocnica, už v utorok 30. augusta o 20:35 na JOJke!