Seriál Nemocnica sa konečne vracia na obrazovky: Pozrite si prvú upútavku!

Seriál Nemocnica si získal množstvo divákov najmä pre dych berúce príbehy pacientov, ale aj vždy zaujímavé a často nečakané osudy hlavných hrdinov – zdravotníkov. Dátum štartu sme vám už prezradili a teraz vám prinášame prvú upútavku k seriálu!

Seriál budete môcť sledovať už od utorka, 30. augusta o 20:35 na JOJke. Nemocnica opäť prinesie do vašich obývačiek pútavé a často silné príbehy z prostredia nemocničného urgentu, ale aj chirurgie.

Aj v nových epizódach budú doktori a doktorky žiť svojou prácou na maximum. Budú obklopení povinnosťami a často budú riešiť životy iných tak veľmi, že im neostane priestor na riešenie vlastných problémov. Niektoré vzťahy sa posilnia, iné vzniknú. Pribudnú nové postavy, ktoré zamiešajú kartami a vrátia sa aj tí, o ktorých ste si mysleli, že sa ich príbeh v Nemocnici skončil.


Posilniť tím zdravotníkov, vo vašej obľúbenej seriálovej Nemocnici, príde hneď niekoľko nových tvárí. Jednu z nich ste už v seriáli dokonca videli. Nové časti ale prinesú zmenu v podobe nielen týchto nových postáv, ale aj v návratoch tých starých. Do Nemocnice sa totiž vráti Agátka, ktorú stvárňuje Anna Nováková, ktorá si odbehla plniť svoje mamičkovské povinnosti, keďže sa jej narodila druhá dcérka. Herečka je však späť a uvidíme, ako sa autori seriálu vysporiadajú s jej osudom. 

Nemocnica - Anna Nováková Zdroj: TV JOJ


Kolektív zdravotníkov posilní aj herečka Monika Horváthová, ktorú už zo seriálu poznáte ako Balogovu ex-partnerku Lindu. Ako ste v posledných epizódach Nemocnice určite zaregistrovali, Linda prichádza nastálo a určite tým ovplyvní Filipov život. Nádejná posila síce vyzerá ako anjel, no aj ona skrýva svoje temné stránky. Čo myslíte, prečo chce byť tak veľmi opäť súčasťou Filipovho osobného aj pracovného života?

Nemocnica - Monika Horváthová Zdroj: TV JOJ

Peter Nádasdi prichádza v nových častiach do Nemocnice ako doktor Miro a zároveň partner Lindy. Podobne ako ona, aj Miro pôsobí ako dobrý človek. V Nemocnici sa však postará aj o napäté momenty, najmä v súvislosti s Filipom.

Nemocnica - Peter Nádasdi Zdroj: TV JOJ

Do Nemocnice prichádza mladý medik Radko, ktorého stvárňuje Róbert Sipos. Ten sa postará o dojemnú dejovú linku seriálu. Radko totiž trpí rakovinou, no svojich snov sa rozhodne nevzdáva. 

Nemocnica - Róbert Sipos Zdroj: TV JOJ

Fantastická slovenská herečka, Henrieta Mičkovicová, doplní kolektív Nemocnice ako nová postava menom Rita. Zahrá si mamu Inéz. No a ako to už býva, neprichádza do seriálu len tak pre nič za nič! Rita prinesie nový vietor do života svojej dcéry a poriadne zamieša kartami!

Nemocnica - Dominika Žiaranová a Henrieta Mičkovicová Zdroj: TV JOJ

​Ďalšia zo známych slovenských herečiek, Andrea Karnasová, prichádza v úlohe Angeliky, mamy Dáriusa a ženy anestéziológa Johnyho. Zdá sa tak, že sa v nových častiach rozšíria rodiny hrdinov, ktorých ste v seriáli sledovali doteraz. Do Nemocnice to rozhodne prinesie viac kontextu zo života jednotlivých postáv a určite ich všetkých uvidíme v novom svetle.

Nemocnica - Andrea Karnasová Zdroj: TV JOJ

​V Nemocnici sa častejšie objaví aj Alexandra, ktorú stvárňuje Karin Adzimová. Pamätáte si ju dobre! Je to dcéra Vilmy. Skvelou správou tak je, že sa do seriálu naplno vráti aj ona. Kto vie, možno budú aj s riaditeľom Hauptmannom tvoriť kompletnú rodinu. Nechajte sa prekvapiť! Pozrite si zatiaľ prvú upútavku k novým epizódam, vo videu HORE. 

Nemocnica - Petra Vajdová a Karin Adzimová Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica už v utorok, 30. augusta o 20:35 na JOJke!