Detaily nových epizód Nemocnice z prvej ruky: Ako zamieša v seriáli kartami Karin Adzimová?

Seriál Nemocnica si získal množstvo divákov najmä pre dych berúce príbehy pacientov, ale aj vždy zaujímavé a často nečakané osudy hlavných hrdinov – zdravotníkov. Dátum štartu sme vám už prezradili a teraz vám prinášame exkluzívny rozhovor s jednou z nových postáv. Toto o svojej postave prezradila herečka Karin Adzimová!

Seriál budete môcť sledovať už od utorka, 30. augusta o 20:35 na JOJke. Nemocnica opäť prinesie do vašich obývačiek pútavé a často silné príbehy z prostredia nemocničného urgentu, ale aj chirurgie.


„Ja v tomto seriáli stvárňujem postavu Saši, ktorá je dcérou Vilmy Hauptmannovej. Čo môžem prezradiť vlastne ani neviem, čo sa týka nejakej našej linky, ale myslím si, že trošku zamáva tým dejom,“ prezradila Karin, ktorá prichádza do seriálu ako nie len dcéra Vilmy, ale aj nová doktorka. No a ako sa herečke pracuje v seriáli? „Je to pre mňa prvá väčšia príležitosť v rámci tohto seriálu, takže tie začiatky boli trošku náročnejšie, kým som nejak zapadla a nabehla na tú ich zabehnutú koľaj. Točí sa mi veľmi príjemne, je tu dobrý kolektív a veľa mi to dalo,“ dodala Karin v rozhovore.

Aj v nových epizódach budú doktori a doktorky žiť svojou prácou na maximum. Budú obklopení povinnosťami a často budú riešiť životy iných tak veľmi, že im neostane priestor na riešenie vlastných problémov. Niektoré vzťahy sa posilnia, iné vzniknú. Pribudnú nové postavy, ktoré zamiešajú kartami a vrátia sa aj tí, o ktorých ste si mysleli, že sa ich príbeh v Nemocnici skončil.

Sledujte seriál Nemocnica už 30. augusta o 20:35 na JOJke!