Od úlohy v Nemocnici až po prácu umeleckej maskérky: O Barbore Hollej ešte budeme počuť!

Umelecká maskérka, Barbora Hollá, si nie len, že zahrala v Nemocnici v úlohe pacientky, ale je aj seriálovou maskérkou, ktorej diela môžete vidieť v najnovších epizódach. Málokto ale o nej vie, že je skutočne talentovaná, má za sebou bohatú prax a vyštudovala muzikálové herectvo!

Talentovaná umelecká maskérka líčila profesionálne prvýkrát už keď mala 16 rokov. Od vtedy sa veľmi posunula a dnes pracuje ako maskérka aj v seriáli Nemocnica. Jej diela môžete vidieť v najnovších epizódach. Ako sa k tomuto povolaniu vôbec dostala? „Ja som od mala bola to dieťa, ktoré sa mame hrabalo v make-upovej taške, ktoré odtiaľ vyberalo veci a skúšalo to na sebe a práve moja mama bola tá, ktorá ma dotlačila k tomu maskérstvu,“ prezradila Barbora.

Pôvodne ale mala byť ortopedickým technikom, keďže si to želala aj jej rodina. Vybrala sa skôr umeleckou cestou a dnes dokáže bez problémov vyrobiť napríklad parochňu. Barbora študovala vo Walese muzikálové herectvo, kde ju prijali ako vôbec prvú Slovenku. Ako ale sama tvrdí, javisko ju až tak neláka. „Určite by som chcela ostať v maskérskej brandži,“ pokračovala v rozhovore v Ranných novinách. Viac o zaujímavom povolaní Barbory sa dozviete vo videu HORE!

Pripomeňte si účinkovanie Barbory aj v seriáli Nemocnica:

​Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!