Iskrí to medzi nimi aj v realite? Diana a Dávid prezradili, ako vnímajú ich seriálový vzťah!

Diana Klamová a Dávid Uzsák tvoria už nejaký čas seriálový párik v Nemocnici. Ona je prísna a ambiciózna a on by jej zniesol aj modré z neba. Ako to ale majú herci v skutočnosti? Je pre nich nakrúcanie intímnejších scén náročné kvôli žiarlivosti ich reálnych partnerov?

Oboch sme zastihli na fotení vianočných záberov a v rozprávkovom vyzerali fantasticky. Dávid v rozhovore pre Top Star prezradil, že sa museli obaja lepšie spoznať, aby bola chémia medzi nimi v seriáli uveriteľnejšia. „My sme sa nepoznali pred tým, tak sme sa snažili skamarátiť sa, respektíve to bolo také, že poďme spolu tráviť trošku viac času, aj keď sme na natáčaní, aby tá chémia, alebo taký komfort s tým druhým človekom bol čo najprirodzenejší,“ vysvetlil seriálový Braňo Srnčík.

Nemocnica- Diana Klamová a Dávid Uzsák Zdroj: TV JOJ

Na mieste je aj otázka žiarlivosti. Dávid má v súkromí priateľku a čo Dianka? „Teraz nemá kto žiarliť, ale môj bývalý priateľ je tiež herec, takže to chápal a bolo to v poriadku,“ prezradila pre Top Star. Je tak jasné, že to obaja berú len ako prácu. Dávid dokonca povedal, že si z toho s jeho skutočnou priateľkou robia žarty a že to maximálne chápe. „Moja priateľka je s tým v pohode, respektíve to nie je téma medzi nami, lebo v prvom rade si myslím, že nevera nie je ani tak o bozkávaní sa, ale skôr o citových väzbách,“ dodal v rozhovore. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Sledujte obľúbený seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!