Konečne povie, ako to je! Prečo strávila Rebeka noc s Filipom? Balogovi dá jasnú odpoveď!

Seriálové vzťahy v Nemocnici sa nám nejako kryštalizujú a ťažké to aktuálne nemá len Rebeka, ale aj Filip. Po spoločnej noci dostal nádej, no Adam požiadal Rebeku o ruku. Tá teraz vyložila karty na stôl. Prečo šla vôbec za Filipom?

Herci z Nemocnice sa v seriáli často nevyhnú intímnym scénam. Jednú takú zažili aj Filip a Rebeka, ktorí sa majú radi, no osud ich náklonnosti veľmi nepraje. Rebeka strávila noc s Filipom a on na ňu nevie zabudnúť. Ona sa zase snaží pomôcť Kláre, Adamovej dcére, a tak predstiera, že s nimi tvorí šťastnú rodinku. Koľko to ale vydrží?

Najnovšie bude Rebeka stáť zoči voči Filipovi a konečne vyloží karty na stôl. Čo tým sledovala, keď šla za ním a prečo s ním vôbec strávila noc? Jasnú odpoveď získate vo videu HORE!

Nemocnica - Alexander Bárta a Nela Pocisková Zdroj: TV JOJ

Intímne scény v Nemocnici nemali len Alexander Bárta a Nela Pocisková. Rovnako tak aj Diana Klamová a Dávid Uzsák tvoria v seriáli pár a tak sa týmto scénam občas nevyhnú. Ako to vnímajú a iskrí to medzi nimi aj v realite? Pozrite si nasledujúci rozhovor!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!