Ďakujeme za priazeň! Posledná časť Nemocnice v tomto roku je za nami: Pozrite si TOP momenty!

Posledná epizóda Nemocnice v tomto roku je za nami a my vám ďakujeme za vašu priazeň a za to, že ste sledovali osudy vašich obľúbených hrdinov – lekárov a sestričiek z urgentu a z oddelenia chirurgie. Nemusíte sa však obávať. Vaši obľúbení doktori budú späť už v januári, spolu s ešte viac napínavými osudmi pacientov a ich večne zamotanými vzťahmi. Ako sa Rebeka vyrovná s tým, že ju Adam nechal pred oltárom?

Seriál Nemocnica sa teší veľkému úspechu. Stal sa jedným z najsledovanejších seriálov na Slovensku a vy ste vždy netrpezlivo čakali na to, ako sa budú osudy jednotlivých postáv naďalej vyvíjať. O tom, že si vás seriál Nemocnica získal, svedčia aj krásne komentáre, ktorými ste nás po celý čas zaplavovali na sociálnych sieťach. „Množstvo zvratov, prekvapení, vtipných a často aj nepochopiteľných situácií. Komentáre sú toho dôkazom. To vyžaduje predstavivosť a bujnú fantáziu. Keby scenár písali niektorí z nás, divákov, unudená Rebeka by čakala tretie dieťa, Adam pod papučou by predal motorku, kupoval a pral plienky, atď. Všetci by boli k sebe milí a empatickí. No, hotová idylka. Len, diváci by neboli. Tak za seba ďakujem, že ma vie prekvapiť, rozčúliť, naštvať, chvíľami i znechutiť, ale vzápätí rozosmiať, dojať. Teším sa na ďalšie epizódy,“ napísala na Facebooku Nemocnice fanúšička Alena. „Krásny koniec aj celá časť. Budem čakať na ďalšie pokračovanie. Ďakujem pekne, že je čo pozerať. Požehnané Vianoce Vám prajem,“ pochválila na Facebooku seriál fanúšička Lenka. „Vďaka vám mám skvelý deň, lebo si môžem pozrieť Nemocnicu, najlepší slovenský seriál, aký sa kedy odvysielal po tom, čo skončil Nový život. Ten seriál mi bude chýbať, ale som rada, že je tu konečne niečo, čo sa dá pozerať. Prajem vám veľa sledovanosti. Zaslúžite si to,“ pridala sa taktiež na Facebooku Nemocnice diváčka Monika. Takýchto komentárov bolo na našich sociálnych sieťach nespočetné množstvo a my, rovnako ako aj celý kolektív seriálu Nemocnica, vám za vašu priazeň ďakujeme a veríme, že nás budete sledovať aj v novom roku, od januára 2023.


Do seriálu prišlo množstvo nových postáv, vrátila sa aj obľúbená Zuzana a zažili sme nové a prekvapivé lásky. Dokopy sa totiž dali Denisa a Noël, čo mnohých prekvapilo. Fungovalo im to ale perfektne a tak uvidíme, čo si pre nás tvorcovia seriálu pripravili v novom roku. Inéz sa kvôli intrigám vlastnej matky nahnevala na Romana, ktorému neváhala streliť facku. Zuzana ukázala svojho manžela, Braňo a Gréta sa dali dokopy a nakoniec sa aj rozišli. No a Rebeka sa vyspala s Filipom a následne ju Adam požiadal o ruku. Nevesta aj ženích vyzerali krásne, svoje áno si žiaľ nepovedali. Adam nechal Rebeku pred oltárom a utiekol so slovami, že si ju vezme až vtedy, keď to bude chcieť naozaj aj ona. Nuž, uvidíme, ako to v novom roku celé dopadne. Pripravené sú pre vás aj ďalšie prekvapenia a množstvo noviniek, preto si vašu obľúbenú Nemocnicu nenechajte ujsť ani v januári. Máte sa rozhodne na čo tešiť! Pripomeňte si najnovšie momenty zo seriálu vo videu HORE.

Nemocnica - vianočný videoklip Zdroj: TV JOJ

Ďakujeme za vašu priazeň! Seriál Nemocnica budete môcť sledovať už v januári 2023 na JOJke!