Noël Czuczor má na svoje Vianoce z detských čias milú spomienku: Našli ste sa v tom aj vy?

Ako trávia sviatky vaši obľúbení herci z Nemocnice, aké tradície nikdy nevynechajú, ktoré jedlo či filmy milujú a na čo sa tešia zo všetkého najviac? Prinášame vám sériu rozhovorov, v ktorých vám priblížia, ako to u nich doma počas sviatkov vyzerá. Na Vianoce sa veľmi teší aj Noël Czuczor. Aké je jeho obľúbené jedlo, ktorý film si nenechá ujsť a ako trávi Štedrý deň? Aj to sa dozviete v rozhovore!

Ak by ste si mysleli, že patrí Noël k tým, ktorí sa nemôžu dočkať Vianoc už od novembra, boli by ste na omyle. „Myslím, že som tá druhá skupina. Aj keď moje meno znamená Vianoce, takže ľudia majú už od novembra väčšinou vtipy,“ vysvetlil nám v rozhovore. Herec to tak s nadšením pred sviatkami až tak nepreháňa. „Som ten typ, na ktorého to príde až v deň pred tým alebo v ten deň, keď sa to tak organicky vytvorí a nikto mi to nenúti do tváre,“ povedal nám Noël.

Čo sa týka vianočných darčekov, má samozrejme rád veci vyrobené či zážitkové, no nepohrdne ani materiálnymi darčekmi. „Mám rád aj materiálne veci, takže ako kedy a záleží,“ prezradil o sebe. K vianočným sviatkom patrí neodmysliteľne aj vianočné jedlo. V tomto má Noël svojich jasných obľúbencov. „Najviac sa teším na zemiakový šalát, ktorý si doprajem podľa mojej mamy a jej receptu. Tým, že ja nejem mäso, tak sú to vegánske rezne čo si dám, ale potom hlavne koláče. Koláče väčšinou padnú ako prvé,“ vysvetlil nám. Jeho obľúbený koláčik ale nie je typicky vianočný. „Ja si vždy rád doprajem jablkové pité, ja to milujem,“ dodal.

Nemocnica - Noel Czuczor Zdroj: TV JOJ

​Herec nám v rozhovore opisoval, ako vyzerá ich bežný Štedrý deň doma a popri tom si zaspomínal na svoje detské časy. Kvôli jeho nedočkavosti museli večerať oveľa skôr. Noël sa totiž nevedel dočkať rozbaľovania darčekov. „My sme vždy museli mať štedrú večeru poobede, lebo som ako dieťa nemohol vydržať kvôli darčekom,“ prezradil herec. Našli ste sa v tomto aj vy? 

Noël si počas sviatkov nenechá ujsť jeden konkrétny film, ktorý by ste na neho možno netipovali.„Gremlins. Sú to zabijácke príšerky, ktoré vyvraždia mesto. Hej, nie je to úplne bežná vianočná vec, ale obávam sa, že nie som úplne vianočník,“ dodal nám herec s úsmevom.


Nenechajte si ujsť seriál Nemocnica opäť v januári 2023 na JOJke!