Anna Nováková zažila na Vianoce chvíle hrôzy: Aha, čo sa im doma prihodilo!

Ako trávia sviatky vaši obľúbení herci z Nemocnice, aké tradície nikdy nevynechajú, ktoré jedlo či filmy milujú a na čo sa tešia zo všetkého najviac? Prinášame vám sériu rozhovorov, v ktorých vám priblížia, ako to u nich doma počas sviatkov vyzerá. Na Vianoce sa veľmi tešila aj Anna Nováková. Tá má na ne ale aj jednu nie úplne príjemnú spomienku. Aha, čo sa im doma prihodilo!

Annu Novákovú sme zastihli na nakrúcaní vianočného klipu seriálu Nemocnica v kostýme Nastenky z rozprávky Mrázik. Herečka vyzerala v kostýme skutočne rozprávkovo a nás zaujímalo, akú pamätnú príhodu z Vianoc, by nám mohla prezradiť. Herečka nás svojou odpoveďou doslova šokovala. Doma totiž počas Vianoc zažili niečo, čo síce nakoniec dopadlo dobre, no vtedy im veru do smiechu nebolo. „Stalo sa nám, že sme sa vrátili k živým sviečkam, ktoré si dávame na stromček a stalo sa nám, že tá sviečka chytila ihličie a stromček začal horieť. Dopadlo to dobre a dnes sa už na tom smejeme,“ vysvetlila nám Anna Nováková v rozhovore.

Nemocnica - Anna Nováková Zdroj: TV JOJ

Ako ale rodina na danú situáciu reagovala? Herečka prezradila, že sa v tej chvíli krásne ukázalo, kto je aká osobnosť. „Mali sme člena rodiny, ktorý to nakrúcal, člena, ktorý bol v panike, člena, ktorý sa snažil riešiť tú situáciu,“ dodala Anna Nováková v rozhovore.


Nenechajte si ujsť seriál Nemocnica, opäť v januári 2023 na JOJke!