Dušan Ambróš prekvapil netradičným koníčkom: Vážne sa herec venuje v súkromí tomuto?

Herec zo seriálu Nemocnica a moderátor relácie Riskuj má skutočne zaujímavú aktivitu, ktorou si vypĺňa voľný čas. Tipovali by ste ho na toto?

Herec a moderátor má aktuálne nabitý pracovný program, no voľný čas na svoju obľúbenú aktivitu si nájde vždy a rád. Dušan Ambróš sa totiž vo svojom súkromí najradšej venuje rodinnej chalupe. „Moji rodičia majú na Ábelovej, v okrese Lučenec chalupu a ja tam často chodievam. Mám tam svoju záhradu, ktorú kosím, sedím si tam také stromčeky a je to pre mňa naozaj také miesto, kde mám takú terapiu tým prostredím,” vysvetlil herec v rozhovore pre Top Star. Priznal tak, že ďaleko od všetkého má pokoj, kde si môže vyvetrať hlavu a prejsť na iné myšlienky. Navyše, nie nadarmo sa hovorí, že práca šľachtí. Popri všetkom tom učení sa textov môže byť pre neho takáto činnosť skutočne dobrým relaxom.

Čo myslíte, zvláda ale všetky tie typické práce, ktoré je na chalupe potrebné urobiť? Dokáže napríklad narúbať také drevo? „Viem, viem, síce teraz už nekúrime drevom, ale viem. Rúbal som si drievko. Ja mám rád keď v krbe horí oheň,” pokračoval. Ako to už býva. K príjemným chvíľam na chate patrí rozhodne aj dobré jedlo. Zvykne sa herec angažovať aj v kuchyni? „Keď som na chalupe, tak varí moja mama, ktorá varí výborne a naozaj, že často máme menu, ktoré by nám mohli závidieť. Máme veľmi radi, keď grilujeme a máme rôzne marinády, do ktorých si dávame, no my nie sme veľmi vegáni, takže sú to také klasické veci, ktoré chalupári poznajú,” dodal Ambróš.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!