Zuzana Vačková si poriadne zaspomínala: Na čo si už dnes netrúfne, aj keď to kedysi milovala?

Herečka Zuzana Vačková sa len pred nedávnom objavila v seriáli Nemocnica. Aktuálne ju ale môžete vidieť aj na doskách, ktoré znamenajú svet. Na jednu vec si ale herečka v súčasnosti už netrúfa.

Už minulý rok uzrel svetlo sveta muzikál Vyznanie s hitmi skupiny Modus, v ktorom účinkuje aj herečka Zuzana Vačková. Tú môžete aktuálne sledovať v seriáli Nemocnica, v úlohe manželky vplyvného muža, tajomného Bernáta, ktorý tam ťahá nitkami. Zároveň je aj seriálovou mamou mladého doktora, Marka Bernáta.

Nemocnica - Zuzana Vačková Zdroj: TV JOJ

V muzikáli Vyznanie si Zuzana Vačková užíva úlohu babičky. Ako sama hovorí, tento muzikál je pre ňu skvelá skúsenosť. „Pre mňa to bola jedna parádna jazda. Ja som s Jankom Ďurovčíkom ešte nikdy nič neskúšala a teraz som si to užila úplne, že naplno so všetkými plusmi aj mínusmi a musím povedať, že to bola parádna jazda a verím, že tá energia, ktorú do toho dal on a aj my všetci, sa prenesie aj na divákov a že to bude predstavenie, ktoré im nebude stačiť vidieť iba raz,” opísala svoje skvelé pocity herečka v rozhovore pre Top Star.

Herečka taktiež prezradila, že bola táto alternácia krásna a plodná. Najviac si užívala podporu medzi kolegyňami, ktoré považuje za úžasné herečky, ale hlavne speváčky. Vraj si spoločne radili a učili sa od seba navzájom. Hudbu Mariky Gombitovej miluje Zuzka Vačková už od malička. Spája sa jej s ňou naozaj milá spomienka z detstva. „Mariku Gombitovú som spievala v aute, nosila som si taký malý prehrávač, v ňom som mala kazetu a Vyznanie som spievala cestou na chalupu aj tridsaťkrát. Moji rodičia to prežili a dnes si netrúfam túto pieseň spievať, ale milujem ju a považujem za veľkú česť, že môžem stáť na javisku, kde táto pieseň zaznie, dodala herečka v rozhovore pre Top Star.