Nela Pocisková priznala svoju veľkú slabosť: S týmto si naozaj nevie dať rady!

Fantastická herečka, famózna speváčka a okrem toho aj mama. Nela Pocisková je ženou mnohých talentov, o ktorej by ste si mohli myslieť, že si to na pódiu či pred kamerou vždy len užíva. Herečka ale priznala, čo ju vie občas potrápiť.

Je veľkou profesionálkou, má nespočetné množstvo hereckých či speváckych skúseností a aj napriek tomu si nevie dať rady s trémou. Práve tá ju zvykne potrápiť pred každým živým vystúpením. Prejavuje sa najmä tým, že sa jej trasú ruky, hlas či nohy. Skrátka, Nela Pocisková je trémistka a niekedy naozaj nevie, čo s tým. „Pri skladbe, ktorá je viac pohybová alebo sa viem viac zakryť za tie nástroje, za tú hudbu, tak si to človek možno nevšimne. No naposledy som spievala skladbu, ktorá bola pomalá, dokonca to bolo na podklad, kde nebola živá kapela a tam nezakryješ nič a to bolo strašné,” vysvetlila Nela v rozhovore pre Top Star. Údajne sa jej scvrklo hrdlo a klepala sa jej ruka. Človek by si povedal, že po toľkých skúsenostiach už tréma umelcov netrápi, no opak je často pravdou. Mnohí ju priznávajú a mnohokrát sa s ňou snažia taktiež bojovať.

Nela Pociskova a Brano Deak Zdroj: TV JOJ

Bojovala ale Nela s trémou vždy? „Ja si myslím, že je to tým, že keď som bola v jednom kole ešte predtým, ako som mala deti, tak som si to až tak neuvedomovala. Bola som nastavená, že som v tom vlaku a proste idem. Teraz však, keď nie som v tom divadle dennodenne, tak si proste hovorím, že s tým musím niečo začať robiť,” dodala herečka pre Top Star. Zároveň si obľúbená seriálová Rebeka myslí, že by jej možno pomohol projekt, kde bude častejšie spievať na javisku. Nuž ktovie. Pozitívne pre nás, divákov a fanúšikov Nely je rozhodne to, že na nej trému nikdy nevidíme a že vždy podáva na javisku bravúrne výkony.

Nemocnica - Nela Pocisková a Alexander Bárta Zdroj: TV JOJ