Dominika Morávková z Nemocnice hrala aj v Delukse: Pozrite, veď ona sa rokmi vôbec nemení!

Dominika Morávková bola hviezdou na obrazovkách JOJky už pred rokmi. Kým teraz je gynekologičkou a genetičkou Hanou v Nemocnici, kedysi hrala v seriáli Delukse či Divoké kone.

Od posledného dielu ikonického seriálu Delukse už ubehlo zopár rokov. Spomínate si? Súčasťou druhej série bola aj talentovaná herečka Dominika Morávková, ktorá aktuálne hviezdi v seriáli Nemocnica v úlohe gynekologičky a genetičky Hany Turčanovej. Pozrite, veď ona sa rokmi vôbec nezmenila!

V Delukse si ju diváci obľúbili ako Niky Púpavovú, mladú, krásnu a veľmi šikovnú kuchárku, ktorá prišla do hotela kvôli známemu kuchárovi Chefovi. Veľmi sa od neho chcela učiť, no nevedela o tom, že Chef pri pocite, že má pri sebe konkurenciu, vedel byť hnusný. A Niky bola pre hlavného kuchára poriadnou konkurenciou. V seriáli Nemocnica má úplne inú úlohu. Hana je nežná gynekologička a zároveň genetička. Vášnivá, vrúcna a emotívna, tancovala vo folklórnom súbore, spievala. Po krátkom vzťahu otehotnela a dieťa si nechala. Narodila sa jej dcérka s problémami správania, na autistickom spektre. Aj na Dominiku sa môžete tešiť v Nemocnici opäť na jeseň! Pozrite si zábery spred rokov v galérii.