Nela Pocisková a Richard Autner spojili sily v novej skladbe: Pozrite si nádherný videoklip!

Silný text aj myšlienka. Nela Pocisková spolu s Richardom Autnerom potešili všetkých fanúšikov. Spojili totiž sily a nahrali ich prvý duet. Touto skladbou sa dotknú aj vašej duše! K novinke pribudol už aj videoklip.

Nela Pocisková aj Richard Autner tvorili v začiatkoch Nemocnice seriálový pár. Spoznali sme ich tak ako manželov Vargovcov. Skalní fanúšikovia seriálu veľmi dobre vedia, že sa ich manželstvo zrútilo v momente, keď Rebeka zistila, že ju Roman podvádza. A tak ich láske v seriáli nadobro odzvonilo. Práve túto nešťastnú lásku obaja presunuli do nahrávacieho štúdia, kde nahrali spoločnú pieseň. Skladba s názvom Len nám dvom vznikla práve na motív vzťahu Romana a Rebeky z Nemocnice. K piesni už pribudol zmyselný videoklip.

„Aj mi slzička vyšla. Som šťastná, že už je pieseň kompletná, som šťastná za všetkých ľudí, ktorých som pri tejto skladbe spoznala. Ľudí ktorí majú cit pre umenie, nežnosť, čistotu, ľudskosť a jednoduchosť,” napísala Nela na svojom Instagrame. Text piesne napísali spoločne Nela s Rišom Autnerom. Richard sa zhostil aj hudby a nový song Len nám dvom bol na svete. Pozrite si nádherný videoklip!