Obľúbená Ivanka v novej sérii Nemocnice aj so zmeneným účesom: Pozrite, aká je to kočka!

Nemocnicu bez sestričky Ivanky si už hádam nevie ani len nikto predstaviť. Jej láskavé srdce a pochopenie pre všetkých sú krásnymi vlastnosťami, vďaka ktorým si ju diváci veľmi obľúbili. Ivana Kološová, ktorá Ivanku v Nemocnici stvárňuje, bude jej súčasťou aj v nových častiach. Pozrite, aká ju čaká zmena.

Ivana Kološová je mladá talentovaná herečka, ktorá má za sebou už množstvo najmä divadelných skúseností. Herečka pochádza z Komárna, kde bola herecky aktívna už počas svojich stredoškolských čias. Vidieť ste ju mohli aj v Divadle Andreja Bagara v Nitre a taktiež hosťovať aj v Slovenskom národnom divadle.

V seriáli Nemocnica je Ivana mladučkou zdravotnou sestrou. Je nežná, krásna, nevinná dievčina, ktorú Adrika, bývalá riaditeľka, vychovávala sama bez muža. V poslednej časti tvorila pár s Dušanom, mladým doktorom. Čo myslíte, čo Ivanku čaká v novej sérii? My už teraz vieme, že minimálne nová vizáž. Doteraz bol pre ňu typický uhladený cop. Páči sa vám aj s novým účesom?

Nemocnica - Ivana Kološová Zdroj: TV JOJ

​Ako sme sa v závere seriálu Nemocnica dozvedeli, po zrušení istej oblastnej kliniky zamierilo do Nemocnice sv. Martina niekoľko výrazných lekárov a jedna zdravotná sestra. Ako sa noví zamestnanci zžijú s tými starými? Nájdu si medzi nimi priateľov, alebo spolu budú bojovať? Spoja ich pacienti, alebo rozdelia vzájomné spory a súboje o miesto? Aj to sa dozvieme už na jeseň, v nových častiach obľúbenej Nemocnice. Staronový riaditeľ Hauptmann bude mať plné ruky práce nielen s nimi, ale aj so skupinkou mladých medikov, ktorí prišli do nemocnice praxovať. Hoci nemôžu nič robiť, iba sa prizerať, do všetkého sa motajú, všade zavadzajú a prinášajú svieži mladícky vietor s množstvom humoru.

V nových častiach Nemocnice sa na vás tešia herci Robo Jakab, Juraj Loj, Ľuboš Kostelný či herečka Barbora Švidraňová. Pozorným divákom neuniklo, že sa v poslednej epizóde objavili aj iné, nové tváre. Do deja totiž vstúpili aj menej známi herci, ktorí však do príbehu vnesú nový, mladícky vietor. Jerguš Horváth, Krištof Tobiáš, Kristián Baran a Sandra Lasoková stvárnia skupinku mladých medikov.

Nemocnica - noví herci Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica už čoskoro na JOJke!