Dominika Morávková o svojom seriálovom manželovi: Neuveríte, čo ich v súkromí spája!

Manželia Turčanovci prišli do Nemocnice ako veľká voda a poriadne zamiešali kartami. Ona ako nežná víla a on ako prísny doktor aj chlap. Dominika Morávková a Tomáš Turek tvoria v seriáli pár, no v súkromí ich spája niečo úplne iné. Tušili ste to?

V seriáli manželia a v súkromí? Spolužiaci! Dominiku Morávkovú a Tomáša Tureka spojila Nemocnica, no pred rokmi začínali ako herci v jednom ročníku. „Ja som vlastne do posledného dňa nevedela, že kto to je, kto je ten môj manžel a keď sme prišli na natáčanie, prvý deň a videla som Tomáša, tak som sa potešila. Bola som fakt prekvapená a potešená, že sa proste môžeme stretnúť na pľaci,” prezradila nám detaily o tejto milej náhode samotná Dominika.

Aj takéto náhody tak zariadi sám život. Kým kedysi spolu, ako sa hovorí, „dreli školské lavice”, dnes sa stretávajú na pľaci obľúbeného lekárskeho seriálu. Manželia Turčanovci sú v Nemocnici vždy zárukou toho, že sa rozhodne nudiť nebudete. Obaja sú si totiž istým spôsobom protikladmi, ktoré na seba často narážajú. Čo myslíte, aký osud ich čaká? Dominika Morávková navyše v rozhovore prezradila, ako si zvykla na náročný lekársky slovník. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Nemocnica - Dominika Morávková a Tomáš Turek Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!