Prekročí Balog všetky hranice? Neuveríte, čo mal údajne urobiť mladej pacientke!

Charizme doktora Baloga má problém odolať množstvo pacientiek. Má však on skutočne oči len pre Rebeku? Mladá pacientka tvrdí niečo úplne iné!

V Nemocnici sa objavila krásna a mladá pacientka, ktorú si ihneď každý všimol. Aj keby sa mohlo zdať, že bude rada v spoločnosti mladučkých doktorov či medikov, ju svojou charizmou očaril niekto úplne iný. Z doktora Baloga totiž nebude vedieť spustiť oči. Otázka ale znie, odolá doktor Balog mladučkej pacientke, alebo sa nechá zlákať na tento úlet? Pacientka v tom má ale jasno. Medičke Sandre s plačom oznámi, že ju Balog pobozkal. Ako to teda bude a prečo ju to tak veľmi vezme? Sandra sa nebude stačiť čudovať.

Nie je totiž tajomstvom, že Rebeka a Balog mali isté nezhody. Filip sa totiž nebál Rebeke otvorene povedať, že by sa mala šetriť a prestať pracovať. Predsa len, tehotenstvo je niečo, čo obom partnerom doslova zmení život. Obaja sa dokonca tak pohádali, až Rebeka skolabovala. Ako pár majú pred sebou rozhodne veľa výziev a možno to ani pre Filipa nie je až tak jednoduché, aj keď sa na maličké dieťatko teší. Kto vie, či môže do tohto všetkého vstúpiť ešte tretia osoba, a to mladučká a krásna pacientka!? Sledujte už dnes večer v novej epizóde.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!