Beáta urobí pre stoličku vrchnej sestry aj to najhoršie: Nemocnica sa otrasie v základoch!

Niektorí noví zamestnanci z nemocnice sa neštítia naozaj ničoho. Napríklad, taká zdravotná sestra Beáta, je pre stoličku vrchnej sestry urobiť naozaj čokoľvek. Jedna vec jej k tomu všetkému nahrá do karát. Riaditeľka však ostane ako obarená. Takéto vydieranie snáď ešte ani len nezažila!

Len čo vkročila do nemocnice, hneď mala vysoké ambície. Zdravotná sestra Beáta sa rozhodne neštíti ničoho. Po jej nástupe do nového prostredia jej obyčajná sesterská pozícia rozhodne nevoňala. Vrchnej sestre Valike okamžite šplechla do očí, že si má na svoju funkciu dávať pozor, pretože ona je na vedúcu pozíciu zvyknutá a myslí si, že ju dokáže robiť najlepšie.

Všetko, čo Beáta potrebovala, bola príležitosť zasiahnuť. Nebolo to však jednoduché. Na Valiku totiž nemohla nájsť žiadnu špinu a zdiskreditovať ju, tak si počkala na inú príležitosť. Doktor Zima a doktor Dušan podľa Beátinho svedectva nepomohli pacientovi a nechali ho zomrieť. Najhoršie je, že si Beáta pospájala súvislosti a tak veľmi ľahko zistila, že mali obaja s týmto pacientom osobné problémy. Nebude čakať ani len minútu a konfrontuje riaditeľku s tým, čo videla. Začne ju špinavo vydierať a rovno jej povie svoje podmienky. Buď ju vymenuje za vrchnú sestru, alebo rozšíri správu o zanedbanej zdravotnej starostlivosti do médií. Nemocnica sa otrasie v základoch!

Sledujte nové časti Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!