Chémia na pľaci? Režisér Nemocnice o tom, ako spolu nakrúcajú Juraj Loj a Zuzka Kanócz!

Noví obľúbenci seriálu? Kým Zuzka Kanócz je súčasťou Nemocnice takmer od jej začiatku, Juraj Loj patrí medzi čerstvé posily. No okamžite si získal svojich fanúšikov. Keďže sú v súkromí partneri, mnohých zaujímalo, ako sa im spoločne nakrúca. Takto to vidí samotný režisér seriálu!

Zuzana Kanócz a Juraj Loj patria medzi najstabilnejšie páry. Sú spolu 16 rokov a majú tri deti, Lucasa, Izabellu a Leylu. Zaľúbili sa do seba v mladosti a ich láska trvá dodnes. No a aktuálne sú nielen partneri v súkromí, ale aj kolegovia v seriáli Nemocnica. Ešte pred nejakým časom povedal Juraj Loj v jednom z rozhovorov, ako svoju partnerku obdivuje pre jej perfektné schopnosti plánovať si všetky pracovné či súkromné aktivity.

Ako to ale medzi sebou majú? Iskrí to medzi nimi, ako partnermi na pľaci? Túto otázku sme položili aj tomu samotnému režisérovi Nemocnice. Ako to vidí on? „Keď sme robili kamerovky na Nemocnicu, tie prvé, tak som mal možnosť robiť tie kamerovky a dialóg, kde bola Zuzka a bol tam aj Juraj a to bolo ozaj zaujímavé, lebo tie kamerovky mali mať nejakú referenčnú hodnotu. No a tam bola chémia, lebo obidvom išlo o to, aby uspeli. To je trošku iné, než keď spolu nakrúcajú. Tam je u nich vysoká profesionalita,“ prezradil nám Ján Novák v rozhovore. Je tak jasné, že obaja herci sú veľkí profesionáli a že k svojim úlohám pristupujú naozaj zodpovedne a nedajú na sebe nič poznať.

Nemocnica - Juraj Loj a Zuzana Kanócz Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!