Juraj Hrčka stretol fanúšikov Nemocnice na nečakanom mieste: Odpadnete, čo mu povedali!

Juraj Hrčka z Nemocnice mal možnosť na chvíľu okúsiť život za veľkou mlákou. Dokonca ho tam čakalo veľké prekvapenie od verných divákov Nemocnice. Aké?


Juraj Hrčka sa vybral do Ameriky po prvýkrát a rozhodne si to tam užil naplno. Počas desiatich dní prešiel, napríklad, časť Kalifornie a najviac sa mu páčili prírodné úkazy či mrakodrapy. Kvôli čomu sa podľa neho oplatí vidieť život za veľkou mlákou naživo? „Už len kvôli tej prírode si myslím, že kto ešte nebol, hocikde na svete a Amerika nevynímajúc, je to úžasné, Grand Canyon, Yosemitský park, akože a to sú iba dva a je ich tam, asi neviem koľko päťdesiat tých parkov, no úžasné, takže odporúčam,” prezradil herec v rozhovore pre Top Star.

Počas svojho pobytu dokonca stretol množstvo Slovákov a tí ho teda riadne prekvapili. Hneď ho spoznali a pozdravili. „A teda musím povedať, že sa mi aj stalo, neviem či v LA alebo San Franciscu, že som stretol aj nejakých ľudí, ktorí vlastne pozdravujú aj kultúru na Slovensku a aj televíziu JOJ, pretože sa pýtali či tu ordinujem, ako doktor Myšiak a ja, že áno, áno, že som na takej lekárskej konferencii, že sledujú, lebo že to majú deti v Amerike a tak a že sledujú. Takže to bolo také milé, že aj v ďalekej Amerike nás poznali, takže som taký rád,” dodal pre Top Star.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!