Kristína Turjanová odhalila kúsok svojho súkromia: Čo jej vie urobiť najväčšiu radosť?

Herečku Kristínu Turjanovú poznáte aktuálne zo seriálu Nemocnica, kde hrá už bývalú riaditeľku Adrianu Rakovskú. Čo ale robí herečke najväčšiu radosť v súkromí?

Kristína Turjanová v jednom z rozhovorov otvorene priznala, čo jej vie urobiť v súkromí radosť. Predsa len je pracovne veľmi vyťažená a tak každú voľnú chvíľu chce, prirodzene, stráviť niečím príjemných, pričom zrelaxuje, ale sa aj niečo nové naučí. Herečka si tak rada kráti čas sledovaním módy. „Mám veľmi rada módu a sledujem módne trendy. Tiež rada pozerám módne prehliadky, často sú to veľké šou a značky sa predbiehajú, ako zaujať, to ma inšpiruje. Mám rada dobré filmy a knihy, takže týmto si robím radosť, keď mám chvíľu pre seba a môžem sa venovať niečomu, čo ma nejakým spôsobom napĺňa,” prezradila o sebe Kristína Turjanová v rozhovore pre cas.sk.

Ak by ste si ale mysleli, že herečka trávi veľa času nakupovaním, boli by ste na omyle. Práve naopak. Kristína Turjanová nepodlieha trendom a dôkladne si vyberá, čo sa jej páči a čo zas nie. „Kupujem si veci, ktoré sa mi páčia, aj keď nemusia byť trendy. Každý má nejakú postavu a nemôžem si obliecť niečo, čo je strašne trendy, keď sa v tom necítim dobre a nevyhovuje mi to. Väčšinou nosím športové veci, rifle a tričko, prípadne sukňu a šaty. Musí to byť však vždy dobrý materiál. Neznášam polyester, ktorého je v dnešnej dobe až príliš,” povedala pre cas.sk.