Venuje sa Dominika Morávková ešte hudbe? Herečka prezradila, či sa môžeme tešiť na novinky!

Mnohí poznajú Dominiku Morávkovú nielen, ako obľúbenú herečku, ale aj speváčku. Plánuje sa v najbližšej dobe opäť venovať hudbe? Poznáme odpoveď!

Dominika Morávková je herečkou, speváčkou ale aj maminou. Svoju rodinu má rozhodne na prvom mieste, no popri tom sa stíha venovať aj pracovným povinnostiam. Aktuálne ju poznáte najmä zo seriálu Nemocnica, v úlohe nežnej Hany Turčanovej, gynekologičky a genetičky.

Nemocnica - Dominika Morávková Zdroj: TV JOJ

Určite si ale mnohí spomínajú, že bola Dominika kedysi súčasťou skupiny S hudbou vesmírnou, kde pôsobila ako speváčka. Hudba tak bola jej srdcu vždy blízka. Po narodení jej detí sa však rozhodla venovať viac svojej rodine a hudbe tak dala pauzu. Plánuje sa k nej ešte Dominika vrátiť? „Som teraz viac sústredená na to herectvo, aj keď doma už máme s manželom také pohnútky, že poďme nahrávať. My si podľa mňa, keď bude príležitosť, čas, priestor aj nálada, tak si budeme tvoriť pre seba. Neplánujem s tým momentálne nič. Ale baví ma, keď si s manželom len tak hráme a tvoríme vlastné veci, takže uvidíme,” prezradila nám Dominika Morávková v rozhovore.