Alexander Bárta má rodinu vždy na prvom mieste: Prečo ale musia robiť občas kompromisy?

Január sa pre Alexandra Bártu nesie v znamení filmových premiér. Na obrazovky sa navyše vrátil aj v seriáli Nemocnica, ktorý už aktuálne vysielame každý utorok aj štvrtok. Nový rok je tak pre neho naplno pracovný. Čo si však herec osobne najviac želá?

Letná československá komédia, Jedeme na teambuilding, ktorá mala premiéru 11. januára, je len jedným z mnohých hercových úspechov. Okrem nových inscenácií na pôde SND, čaká koncom mesiaca herca aj premiéra politického thrilleru. Vo filme Vojna policajtov, natočeného podľa námetu Arpáda Soltésza, sa hlavnej postavy zhostil práve talentovaný on.

Práce má očividne nad hlavu, hranice v súkromnom živote má však stanovené. „Mám to jasne pomenované, rodina je na prvom mieste,“ priznal však, že kvôli herectvu musia jeho najbližší občas robiť kompromisy. „Už takto žijeme roky, takže si myslím, že sme si na to zvykli a že to k tomu patrí,“ dodal v rozhovore pre Top Star. V roku 2024 si herec navyše praje len jediné, a to zdravie. To želá aj svojim najbližším a samozrejme aj divákom JOJky!

Sledujte Alexandra Bártu v seriáli Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!