Povedala si dosť a urobila zásadnú zmenu: Slová Diany Klamovej by si mala vypočuť každá žena!

Herečka a modelka Diana Klamová nám v jednom z rozhovorov prezradila, že sa rozhodla robiť niektoré veci inak a nemohla urobiť lepšie! TOTO by si mala vypočuť každá žena.

Vďaka svojej modelingovej a hereckej kariére je Diana Klamová pracovne vyťažená, no rozhodla sa, že sa sústredí na to, čo je v živote dôležité a bude viac vnímať, čo jej telo či myseľ potrebuje. „Niekedy som bola workoholik čistý, že práca bola na prvom mieste to je jedno, čo sa mi dialo v živote. Proste robota. Teraz sa snažím venovať viac rodine, kamarátom a keď cítim, že si potrebujem dať pauzu alebo niečo, tak to urobím,” prezradila Diana. Rozhodla sa tak myslieť na svoje potreby a nesnažiť sa za každú cenu ísť do niečoho, na čo sa v tom čase necítila. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Diana Klamová sa navyše len pred časom vydala objavovať Ameriku. Ako nám v jednom z rozhovor prezradila, bolo to miesto, ktoré mala vo svojich pracovných a cestovateľských plánoch neprebádané. Nejaký čas strávila v Los Angeles, do ktorého sa vybrala za novými zážitkami či pracovnými príležitosťami. „Celý svet modelingu trochu spomalil, od kedy bola korona. No čaká ma Amerika, prvýkrát. Takže vôbec neviem, čo mám od toho čakať, takže uvidíme,“ prezradila nám pred časom Diana.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!