Improvizácia umelcov môže vyzerať aj takto. Tieto vtipné trapasy vás dostanú!

Niekedy zabudnú text, inokedy celú slohu.

Umelcom sa stávajú trapasy veľmi často, no o tom je práve tá zručnosť hercov či spevákov, ako dokážu improvizovať a zvládať aj nečakané situácie. O týchto nepríjemných, no pre divákov často vtipných momentoch vie svoje aj spevák Peter Cmorík, ktorý sa už párkrát v takejto situácii ocitol.

A nešlo len o výpadky textu počas koncertov, kedy zabudol čo má spievať. Priznáva, že v takom momente mu občas pomáha publikum, ktoré pozná texty piesní a spieva spolu s ním. Peter hrá aj v divadle, kde je to už s textami trošku ťažšie. „Prvý muzikál, ktorý som hral boli Traja mušketieri. Hral som tam D´Artagnana a jemu tam umrie tá Constance, on sa s ňou lúči a to je tá najväčšia ária, kde je on na kolenách a plače, drží ten kríž a zahodí ho, že už proste neverí ničomu,“ začal rozprávať historku z divadla Cmorík.

V najnevhodnejšom momente mu vypadol text z tejto árie a vtedy mu veru do smiechu nebolo. Tragická scéna, kedy mal žialiť nad svojou milou a on namiesto toho premýšľal nad textom. Ako sa z tejto situácie napokon dostal, si už pozrite vo videu, v ktorom o podobných zábavných „problémoch“ rozpráva aj herec Martin Mňahončák.

Páni sa stretli v relácii Nikto nie je dokonalý, ktorú môžete sledovať už v utorok o 20:35 na JOJke!

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora